Since 2005
Aktualnie jesteś:
Wybierz język:
  • BIOTECH Iso Whey Zero 2270g
  • BIOTECH Iso Whey Zero 2270g
Potrzebujesz pomocy?
Zostaw nam wiadomość
Wybierz język:
  • BIOTECH Iso Whey Zero 2270g
  • BIOTECH Iso Whey Zero 2270g
Wybierz walutę: $ £
Since 2005
Aktualnie jesteś:
  • Popularne
    Polska Polska
    Niemcy Niemcy
    Wielka Brytania Wielka Brytania
    Irlandia Irlandia
  • A
    Australia Australia
    Austria Austria
  • B
    Białoruś Białoruś
    Belgia Belgia
    Boliwia Boliwia
    Brazylia Brazylia
    Bułgaria Bułgaria
  • C
    Chile Chile
    Chorwacja Chorwacja
    Cypr Cypr
    Czechy Czechy
  • D
    Dania Dania
  • E
    Estonia Estonia
  • F
    Finlandia Finlandia
    Francja Francja
  • G
    Grecja Grecja
  • H
    Holandia Holandia
    Hiszpania Hiszpania
  • I
    Islandia Islandia
    Izrael Izrael
  • J
    Japonia Japonia
  • K
    Kanada Kanada
    Korea Południowa Korea Południowa
  • L
    Liechtenstein Liechtenstein
    Litwa Litwa
    Luksemburg Luksemburg
  • Ł
    Łotwa Łotwa
  • M
    Malta Malta
    Meksyk Meksyk
    Monaco Monaco
  • N
    Nowa Zelandia Nowa Zelandia
    Norwegia Norwegia
  • P
    Portugalia Portugalia
  • R
    Rumunia Rumunia
    Rosja Rosja
    RPA RPA
  • S
    San Marino San Marino
    Słowacja Słowacja
    Słowenia Słowenia
    Szwecja Szwecja
    Szwajcaria Szwajcaria
  • T
    Turcja Turcja
  • U
    Ukraina Ukraina
    USA USA
  • W
    Węgry Węgry
    Włochy Włochy
bok@muscle-zone.pl
wysylka
Wybierz walutę: $ £
Wybierz język:
  • BIOTECH Iso Whey Zero 2270g
  • BIOTECH Iso Whey Zero 2270g
0 0,00 zł
Since 2005  bok@muscle-zone.pl  +48 510 054 586
Iso Whey Zero Iso Whey Zero

Białko jest najważniejszym budulcem twojego ciała, źródłem składników odżywczych, zbudowanym z aminokwasów produkowanych przez nasz organizm i dostarczanych ze źródeł zewnętrznych, które należy uzupełniać codziennie, aby zapewnić zdrowie swojemu organizmowi. Wspomaga utrzymanie masy mięsniowej gdy trenujesz oraz wspomaga codzienną dietę. Gdy regularnie trenujesz, chcesz zwiększyć masę mięśniową oraz z wiekiem, twój organizm wymaga większej ilości białek. Szybkim, praktycznym i efektywnym sposobem na dostarczenie organizmowi białek jest suplementacja; wystarczy białko w proszku , shaker, trochę wody lub mleka. Proszek białkowy jest łatwostrawny i w przeciwieństwie do konsumpcji dużej ilości mięsa, nie powoduje zakwaszania. Proszek białkowy można pozyskać z mleka, jak również ze źródeł zwierzęcych, roślinnych lub ich połączenia. Jego wchłanianie może przebiegać szybko (30-40 minut), umiarkowanie (1-2 godziny) lub wolno (ponad 2 godziny).

Laktoza, znana także jako “cukier mleczny” jest węglowodanem złożonym, stanowiącym ok. 2-3% suchej masy mleka. Laktoza jest nam potrzebna gównie w okresie niemowlęcym, dlatego nie jest rzadkością, że w okresie dorosłym twój organizm nie produkuje laktazy, enzymu odpowiedzialnego za rozbicie laktozy, co z kolei jest przyczyną jej nietolerancji. Dzisiaj niemal 75% populacji światowej cierpi z powodu nietolerancji laktozy. W procesie produkcji laktoza jest oddzielana od serwatki podczas wieostopniowej ultrafiltracji oraz procesu filtracji krzyżowej. Otrzymujemy więc bardzo czysty, łatwostrawny i łatwo rozpuszczalny izolat białka serwatki (whey protein isolate - WPI), będący jeszcze czystszą wersją koncentratu białka serwatki (whey protein concentrate - WPC), zawierającym jeszcze mniejszą ilość węlowodanów i tłuszczów.

Prężne ciało, z wyraźnie zarysowanymi mięśniami może mieć każdy stosując odpowiednią dietę i wykonując regularne ćwiczenia. Niezbędne jest jednak dostarczanie naszym mięśniom odpowiednich składników odżywczych dla ich zdrowego wzrostu i utrzymania. Iso Whey Zero jest najwyższej czystości izolatem białka serwatki, który bardzo szybko i łatwo się wchłania oraz pozbawiony jest wszelkich niepotrzebnych komponentów: glutenu, laktozy, dodatkowych tłuszczy trans czy cukru. Wyższa, 88% zawartość białka i niska zawartość węglowodanów sprawia, że jest to doskonały produkt dla sportowców chcących zbudować „ultrawyrzeźbione” mięśnie. Dodatkowe aminokwasy wspomagają szybką regenrację i redukują bolesność mięśni.

Pij Iso Whey Zero regularnie i doładuj swoje mięśnie!

Podobnie jak wszystkie produkty BioTechUSA, Iso Whey Zero składa się z bezpiecznych i starannie dobranych składników.

Na magazynie
5 4
5

Świetny izolat, idealnie się rozpuszcza i smaki są bardzo dobre.
5

dobre białeczko można pić bez końca
5

bardzo dobre białko. idealna rozpuszczalnosc, nie pieni sie i wybor smakow jest duzy. Cena moglaby byc troche nizsza ale wyroznia sie na tle tych tanszych bialek wiec moze to przebolec. POLECAM!
5

Bardzo dobre skłądowo i smakowo białko - zjada konkurencje :)
Since 2005
Iso Whey Zero Iso Whey Zero 2270g
BIOTECH USA
229,00 zł

Iso Whey Zero 2270g

5 na podstawie 4 opinii
Magazyn UE

Smak

Cechy

Siła:
Masa:
Redukcja Wagi:
Regeneracja:
229,00 zł
1 szt.
Zwiększa się zainteresowanie tym produktem

- Produkt premiowany darmową wysyłką na terenie Polski Dodając do koszyka produkt premiowany darmową wysyłką każdy kolejny będzie również wysyłany za 0 zł

- Paczka u Ciebie nawet w ciągu 24 h* Czas dostarczenia zamówienia zależy od wyboru przewoźnika oraz godziny złożenia zamówienia czy też dni roboczego, sklep daje sobie zawsze maksymalnie 48h na wysłanie zamówienia

BIURO OBSŁUGI KLIENTA

BOK@MUSCLE-ZONE.PL

+48 510 054 586 (pon.-pt 900-1700)


Masz pytania dotyczące produktu

Konsultacje@muscle-zone.pl

+48 517 278 733 (pon.-pt 900-1700)

Opis produktu
  • Wyjątkowo wysoka zawartość białka: 88%
  • Z dodatkiem aminokwasów funkcjonalnych: L-argininy HCl, L-glutaminy, BCAA
  • Wysoka zawartość aminokwasów
  • Szybka i łatwa wchłanialność
  • Niska zawartość tłuszczu i węglowodanów
  • Niska zawartość sodu
  • Bez dodatkowego cukru
  • Ze stewią
  • Bezglutenowy
  • Bez laktozy

Białko jest najważniejszym budulcem twojego ciała, źródłem składników odżywczych, zbudowanym z aminokwasów produkowanych przez nasz organizm i dostarczanych ze źródeł zewnętrznych, które należy uzupełniać codziennie, aby zapewnić zdrowie swojemu organizmowi. Wspomaga utrzymanie masy mięsniowej gdy trenujesz oraz wspomaga codzienną dietę. Gdy regularnie trenujesz, chcesz zwiększyć masę mięśniową oraz z wiekiem, twój organizm wymaga większej ilości białek. Szybkim, praktycznym i efektywnym sposobem na dostarczenie organizmowi białek jest suplementacja; wystarczy białko w proszku , shaker, trochę wody lub mleka. Proszek białkowy jest łatwostrawny i w przeciwieństwie do konsumpcji dużej ilości mięsa, nie powoduje zakwaszania. Proszek białkowy można pozyskać z mleka, jak również ze źródeł zwierzęcych, roślinnych lub ich połączenia. Jego wchłanianie może przebiegać szybko (30-40 minut), umiarkowanie (1-2 godziny) lub wolno (ponad 2 godziny).

Laktoza, znana także jako “cukier mleczny” jest węglowodanem złożonym, stanowiącym ok. 2-3% suchej masy mleka. Laktoza jest nam potrzebna gównie w okresie niemowlęcym, dlatego nie jest rzadkością, że w okresie dorosłym twój organizm nie produkuje laktazy, enzymu odpowiedzialnego za rozbicie laktozy, co z kolei jest przyczyną jej nietolerancji. Dzisiaj niemal 75% populacji światowej cierpi z powodu nietolerancji laktozy. W procesie produkcji laktoza jest oddzielana od serwatki podczas wieostopniowej ultrafiltracji oraz procesu filtracji krzyżowej. Otrzymujemy więc bardzo czysty, łatwostrawny i łatwo rozpuszczalny izolat białka serwatki (whey protein isolate - WPI), będący jeszcze czystszą wersją koncentratu białka serwatki (whey protein concentrate - WPC), zawierającym jeszcze mniejszą ilość węlowodanów i tłuszczów.

Prężne ciało, z wyraźnie zarysowanymi mięśniami może mieć każdy stosując odpowiednią dietę i wykonując regularne ćwiczenia. Niezbędne jest jednak dostarczanie naszym mięśniom odpowiednich składników odżywczych dla ich zdrowego wzrostu i utrzymania. Iso Whey Zero jest najwyższej czystości izolatem białka serwatki, który bardzo szybko i łatwo się wchłania oraz pozbawiony jest wszelkich niepotrzebnych komponentów: glutenu, laktozy, dodatkowych tłuszczy trans czy cukru. Wyższa, 88% zawartość białka i niska zawartość węglowodanów sprawia, że jest to doskonały produkt dla sportowców chcących zbudować „ultrawyrzeźbione” mięśnie. Dodatkowe aminokwasy wspomagają szybką regenrację i redukują bolesność mięśni.

Pij Iso Whey Zero regularnie i doładuj swoje mięśnie!

Podobnie jak wszystkie produkty BioTechUSA, Iso Whey Zero składa się z bezpiecznych i starannie dobranych składników.

Sposób użycia
Producent
Recenzje (4)

Skład

Skład

Wielkość opakowania: 2270 gPorcja jednorazowa: 25 g (jedna miarka)Ilość porcji w opakowaniu: 90
w porcji (25 g)zawartość%ZDS
Wartość energetyczna400 kJ / 94 kcal-
Białko22 g-
Węglowodany0,48 g-
w tym cukry0,45 g-
Tłuszcz0,48 g-
w tym tłuszcze nasycone0,23 g-
Sól0,08 g-

Pozostałe składniki

Izolat białka serwatki (mleko), całkowicie uwodorniony tłuszcz kokosowy (zawierający mleko), częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy (zawierający mleko), aromaty, substancja zagęszczająca (sól sodowa karboksymetylocelulozy), emulgator (lecytyna sojowa (soja)), sól, wanilina, substancje słodzące (sukraloza, glikozydy stewiolowe), barwnik (tartazyna).

Ostatnia ocena

Dworeq

Świetny izolat, idealnie się rozpuszcza i smaki są bardzo dobre.

Podobne produkty
Najlepiej połączyć z
Devil's Claw
Devil's Claw
NATURE'S WAY

Suplement wspierający zdrowie stawów. Działa przeciwzapalnie, przeciwbólowo i przeciwobrzękowo.

69,00 zł
więcej
Optiburn
Optiburn
PLATINUM LABS

A comprehensive measure supporting weight reduction. Accelerates slimming, stimulates and acts diuretic.

179,00 zł
więcej
Tribulon Black
Tribulon Black
TREC

Preparat zawierający ultra-skoncentrowany ekstrakt Tribulusa. Stymuluje produkcje testoseronu, zwiększa siłę.

39,00 zł
więcej
Green Tea
Green Tea
OLIMP

Green tea extract in capsules. It helps to reduce body fat and removes free radicals.

18,00 zł
więcej
Lipo-6 Black
Lipo-6 Black
NUTREX

Kapsułki wspomagające spalanie tkanki tłuszczowej. Zmniejszają apetyt oraz hamują katabolizm.

109,00 zł
więcej
HGH Night
HGH Night
ACTIVLAB

Preparaty stymulujący wydzielanie hormonu wzrostu. Zawiera GABA, piroglutaminian argininy i L-lizynę.

25,00 zł
więcej

Wartość energetyczna

Informacja

Wartość energetyczna jest określana po podstawie składu chemicznego danego produktu żywnościowego, przy pomocy tzw. fizjologicznych równoważników energetycznych., określających wartość energii metabolicznej zawartej w 1 g składnika. Najczęściej stosowany jest równoważnik Atwatera wynoszący: dla białka 4 kcal/g, dla węglowodanów 4kcal/g i dla tłuszczu 9kcal/g.

Białko

Informacja

Białko (proteiny, polipeptydy) jest polimerem, którego podstawowymi jednostkami (monomerami) są aminokwasy. Białko zbudowane jest z atomów węgla, tlenu, azotu, wodoru oraz siarki, i jest elementarnym składnikiem odżywczym niezbędnym do prawidłowego funkcjonowania organizmu, budulcem i składnikiem tkanek, wchodzą w skład hormonów i enzymów oraz innych substancji bioaktywnych. Białko warunkuje prawidłowy metabolizm oraz przebieg procesów energetycznych, a także wszystkich innych procesów życiowych. Źródłem naturalnego pozyskania białka są pokarmy pochodzenia zwierzęcego (m.in. mięso, ryby, jaja, nabiał) i roślinnego )rośliny strączkowe, soja). Niedobór protein prowadzi do niedożywienia białkowego i znacznego osłabienia organizmu. Może prowadzić do anemii, zmniejszenia odporności immunologicznej, zwiotczenia mięśni, zaburzeń układu trawiennego. Również przedawkowanie białka jest niewskazane, gdyż może doprowadzić do zakwaszenia organizmu i zaburzać pracę układu pokarmowego oraz wzrost stężenia homocysteiny we krwi. Jest składnikiem wielu suplementów i odżywek koniecznych do właściwego funkcjonowania organizmu, zarówno wykazującego się małą aktywnością fizyczną, jak i trenujących konkurencje siłowe i wytrzymałościowe.

Dawkowanie: sportowcy w dyscyplinach siłowych ok. 1,7 – 2,5 g/1 kg masy ciała; sportowcy dyscyplin wytrzymałościowych i wytrzymałościowo-siłowych ok. 1,3 – 2g/1 kg masy ciała, osoby o niskiej aktywności ok. 0,8 – 1,1 g/1kg masy ciała/24h. W szacowaniu ilości spożywanego białka należy uwzględnić spożycie innych składników odżywczych (węglowodanów i tłuszczy)

Węglowodany

Informacja

Węglowodany są podstawowym składnikiem odżywczym. Dzieli się je na: cukry proste (monosacharydy), dwucukry (disacharydy) i wielocukry (polisacharydy). Pod względem przyswajalności przez organizm ludzki dzieli się węglowodany na: przyswajalne tj. takie, które ulegają strawieniu w przewodzie pokarmowym przenosząc energię do tkanek i komórek (m.in. skrobia, fruktoza) i nieprzyswajalne, odporne na działanie enzymów trawiennych (np. błonnik). Wpływają na poziom glukozy we krwi (indeks glikemiczny) i gospodarkę insulinową (indeks insulinowy). Największe zapotrzebowanie na węglowodany następuje przed aktywnością fizyczną lub w jej trakcie, gdyż potęgują zdolności wysiłkowe, spożywane po wysiłku zapewniają regenerację organizmu. W diecie sportowej duże znaczenie ma tempo wchłaniania węglowodanów i reakcja na nie organizmu. Dostępne w postaci monopreparatów oraz wchodzą w skład preparatów energetycznych, odżywek, stacków kreatynowych, boosterów azotowych.

Dawkowanie: wg statystyk Instytutu Żywności i Żywienia, węglowodany powinny zawierać 50 % wartości energetycznej dobowego spożycia. W niektórych dietach stosuje się szczątkowo spożycie węglowodanów nie przekraczające 30g/24h.

Cukry

Informacja

Cukry są głównym łatwo przyswajalnym paliwem w organizmie. Dzielimy je na monosacharydy (cukry proste) – glukoza (cukier gronowy), fruktoza (cukier owocowy) ; dwucukry (di-sacharydy) – laktoza, maltoza, sacharoza; cukry złożone – skrobia. Większość z nich w procesie spalania przechodzi w glukozę. Cukry charakteryzują się słodkością i podwyższają indeks glikemiczny (wyjątkiem jest fruktoza). Najzdrowszym źródłem pozyskiwania cukrów prostych jest dieta zawierająca tzw. Produkty pierwszego przemiału oraz świeże owoce i warzywa w postaci nieprzetworzonej.

Przy obciążeniach siłowych spożywane w trakcie treningu opóźniają objawy zmęczenia, wpływając na odpowiednie nawodnienie organizmu i zachowanie części glikogenu. Po skończonym treningu przyspieszają regenerację organizmu i uzupełniają wydatki energetyczne. Nadmiar cukrów prostych powoduje nagromadzenie nadmiaru tłuszczu i wzrost tkanki tłuszczowej.  Zaleca się odpowiedzialne korzystanie z cukrów prostych u diabetyków, zarówno w przypadku hiperglikemii (poziomu cukru przewyższającego dopuszczalne normy), jak i hipoglikemii (poziomu cukru spadającego poniżej dolnej granicy normy). Nadmiar spożywania cukrów prostych może powodować próchnicę zębów.

Cukry proste wchodzą w skład wielu suplementów diety, najczęściej stosowane w preparatach węglowodanowo-białkowych i węglowodanowych.  

Dawkowanie: Uprawiającym wyczynowo sport zaleca się spożywanie cukrów prostych jedynie podczas wysiłku i bezpośrednio po zakończeniu treningu.

Tłuszcz

Informacja

Tłuszcz jest niezbędnym składnikiem pokarmowym organizmów roślinnych i zwierzęcych. Ze względu na wartość odżywczą i skład dzielimy tłuszcze na : nasycone (jednonasycone- i wielonasycone- kwasy tłuszczowe) oraz nienasycone kwasy tłuszczowe (w tym: niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe – NNKT). Do grupy tłuszczowców należą: tłuszcze właściwe (triacyloglicerole, woski), tłuszcze złożone (glikolipidy, fosfolipidy), sterole i izoprenoidy. Nasycone kwasy tłuszczowe, to grupa kwasów tłuszczowych posiadających różnej długości łańcuch węglowy, w którym za wyjątkiem grupy karboksylowej, każdy z atomów węgla jest połączony pojedynczym wiązaniem. Mogą wpływać niekorzystnie na profil lipidowy, dlatego powinno się ich używać w ograniczonych ilościach. Tłuszcze stanowią skoncentrowane źródło energii, o różnym smaku, ułatwiających spożycie i przełykanie pokarmów. Pełnią funkcje budulcowe (wchodzą w skład błon komórkowych i współtworzą istotę białą mózgu). NNKT są prekursorami hormonów tkankowych i aktywnych biologicznie związków. Do nienasyconych kwasów tłuszczowych zaliczamy kwasy z grup Omega-3, Omega-6 i Omega-9 (ostatnia cyfra informuje, na którym licząc od końca łańcuchu występuje podwójne wiązanie W odpowiedzi łańcuchu węglowym.   Do NNKT należą: kwasy średniołańcuchowe Omega 3 [n-3] zaliczane do NNKT [niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych] oraz długołańcuchowe (kwas eikozapentaenowy [EPA] i kwas dokozaheksaenowy [DHA]), Omega-6 i Omega-9. Liczba  informuje, że ostatnie podwójne wiązanie w łańcuchu węglowym występuje przy trzecim od końca atomie węgla. Kwasy z grupy Omega 3 są istotnym składnikiem błon komórkowych, są prekursorami i aktywatorami biologicznymi eikozanoidów. Muszą być łączone ze spożyciem w odpowiednich proporcjach kwasów grupy Omega-6.

Dawkowanie: W zależności od zapotrzebowania i stosowane diety. Zasadniczo przyjmuje się, że tłuszcze powinny stanowić 20–30% wartości energetycznej (kaloryczności) codziennych posiłków.

Biuro obsługi klienta

Współpraca

Reklamacje

+48 510-054-586
Zainteresowany współpracą?
Napisz do nas: jakub@muscle-zone.pl JOIN MZ

Premiera w Muscle-Zone!

APOLLO'S HEGEMONY

Rhodiola

79,00 zł

APOLLO'S HEGEMONY

5-HTP 200mg

89,00 zł

Supps4You LLC

16192 Coastal Hwy
Lewes, 19958 Delaware
USA

Copyright © 2015 by MZ-STORE. All rights reserved.

MZ SUPPLEMENTS LTD
FARFIELD PARK ROTHERHAM S63 5DB
sklep@muscle-zone.pl +48 501 537 027>