Since 2005
Aktualnie jesteś:
Wybierz język:
Potrzebujesz pomocy?
Zostaw nam wiadomość
Wybierz język:
Wybierz walutę: $ £
Since 2005
pl
PLN
0 0,00 zł
Since 2005  bok@mz-store.pl  +48 510 054 586
Protein Porridge Vegan Protein Porridge Vegan

Feel Free Nutrition Protein Porrigde Vegan to zastępnik posiłku na bazie bezglutenowych płatków owsianych i białka pochodzenia roślinnego. Owsianka jest bardzo łatwa do przygotowania, można ją spożywać na zimno albo na gorąco. Jej skład został skomponowany tak, by mogli po nią sięgać zarówno wegetarianie, jak i weganie.

Produkt przyjazny weganom      
Dieta wegańska jest coraz chętniej wybierana, a prawidłowo skomponowana nie tylko pomaga utrzymać szczupłą sylwetkę, ale również korzystnie wpływa na stan zdrowia. Ten model żywieniowy wiąże się jednak z licznymi restrykcjami i ograniczeniami. Zakłada bowiem wykluczenie z jadłospisu wszystkich produktów pochodzenia zwierzęcego, czyli zarówno mięsa, jak i jaj oraz nabiału. Z tego powodu weganie mają dość ograniczony wybór jeśli chodzi o gotowe produkty żywieniowe.

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów firma Feel Free Nutrition zaprojektowała wegańską wersję swojego kultowego produktu, czyli owsianki proteinowej. Zawiera ona składniki wyłącznie pochodzenia roślinnego. Bazuje na bezglutenowych płatkach owsianych oraz  proteinach ekstrahowanych z soi i grochu, a dodatkowo ma w składzie zielone warzywa i algi.

Znakomite źródło białka   
Zapewnienie organizmowi odpowiedniej podaży białka na diecie wegańskiej jest nie lada wyzwaniem. W porcji prezentowanej owsianki można znaleźć aż 22g tego cennego makroskładnika. Co ważne, producent połączył białko sojowe z białkiem z grochu. Specjaliści podkreślają, że wegetarianie i weganie powinni sięgać po różnorodne produkty roślinne, bo tylko w ten sposób mogą zapewnić sobie dostęp do wszystkich niezbędnych aminokwasów.

Białko sojowe jest jednym z najpopularniejszych białek roślinnych. Ma znakomity profil aminokwasowy i zawiera wyjątkowo dużą ilość argininy. Z kolei białko ekstrahowane z grochu jest wyjątkowo zasobne w leucynę – aminokwas o potężnym potencjale anabolicznym.

Zdrowy i smaczny posiłek
Owsianka systematycznie zyskuje na popularności i jest coraz chętniej włączana do diety osób dbających o zdrowie i szczupłą sylwetkę. Niektórym ciągle jeszcze kojarzy się ona z niesmaczną breją, jaka w dzieciństwie była serwowana na śniadanie. Jeśli mamy takie skojarzenia, tym bardziej powinniśmy sięgnąć po prezentowany produkt, choćby po to, aby przekonać się, jak pyszna może być owsianka.

Proponowana owsianka smakuje jak słodkie, mocno czekoladowe ciastko. Dzięki temu z powodzeniem może zastąpić nawet ulubiony deser. Ma w składzie prawdziwe kakao, naturalne aromaty i bezpieczne substancje słodzące, takie jak stewia czy suklaroza. Doskonale maskują one posmak alg - w owsiance nie są wyczuwalne ani zielone warzywa, ani spirulina czy chlorella. Są one istotnym składnikiem produktu, ponieważ dostarczają wielu witamin, minerałów i związków o licznych właściwościach prozdrowotnych.

Banalnie proste i szybkie przygotowanie     
Dużym atutem prezentowanego produktu jest łatwość przygotowania. Nie trzeba  przesypywać jego zawartości do innego naczynia. Wystarczy wlać do pojemniczka niewielką ilość wody i dokładnie wymieszać. Już po chwili można cieszyć się pełnowartościowym, właściwie zbilansowanym i pysznym posiłkiem, który tak samo dobrze smakuje na zimno, jak i na gorąco.

Kubeczek z owsianką jest niewielki i bez problemu można zabrać go do pracy, szkoły, czy nawet na siłownię. Dzięki wysokiej zawartości białka i złożonych węglowodanów owsianka idealnie sprawdzi się  w roli posiłku okołotreningowego.

Podsumowując, Feel Free Nutrition Protein Porrigde Vegan to produkt przygotowany głównie z myślą o weganach. Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego, jest zasobny w białko roślinne. Mogą sięgać po niego również osoby z nietolerancją glutenu.

 

Brak na magazynie
Since 2005
Dodaj do koszyka
Protein Porridge Vegan Protein Porridge Vegan 75g
FEEL FREE NUTRITION
9,90 zł

Protein Porridge Vegan 75g

Smak

- Paczka u Ciebie nawet pojutrze

- Wysyłka zagraniczna już od 20,75 zł Każde wydane 300,00 zł obniża koszty wysyłki o 10,00 zł

BIURO OBSŁUGI KLIENTA

BOK@MUSCLE-ZONE.PL

+48 510 054 586 (pon.-pt 900-1700)


Masz pytania dotyczące produktu

Konsultacje@muscle-zone.pl

+48 517 278 733 (pon.-pt 900-1700)

- Paczka u Ciebie nawet pojutrze

- Wysyłka zagraniczna już od 20,75 zł Każde wydane 300,00 zł obniża koszty wysyłki o 10,00 zł

BIURO OBSŁUGI KLIENTA

BOK@MUSCLE-ZONE.PL

+48 510 054 586 (pon.-pt 900-1700)


Masz pytania dotyczące produktu

Konsultacje@muscle-zone.pl

+48 517 278 733 (pon.-pt 900-1700)

Opis produktu
  • Wegańska (!)bezglutenowa owsianka wzbogacona białkiem
  • Z dodatkiem chlorelli, spiruliny i zielonych warzyw
  • Atrakcyjny smak słodkiego ciastka czekoladowego
  • Do spożywania na ciepło albo na zimno
  • Aż 22 g białka roślinnego w porcji
  • Idealny posiłek okołotreningowy
  • Żadnych sztucznych barwników
  • Proste i szybkie przygotowanie
  • Uczucie sytości na długi czas
  • Doskonały profil odżywczy
  • Niski indeks glikemiczny
  • Bez dodatku cukru
  • Słodzona stewią

Feel Free Nutrition Protein Porrigde Vegan to zastępnik posiłku na bazie bezglutenowych płatków owsianych i białka pochodzenia roślinnego. Owsianka jest bardzo łatwa do przygotowania, można ją spożywać na zimno albo na gorąco. Jej skład został skomponowany tak, by mogli po nią sięgać zarówno wegetarianie, jak i weganie.

Produkt przyjazny weganom      
Dieta wegańska jest coraz chętniej wybierana, a prawidłowo skomponowana nie tylko pomaga utrzymać szczupłą sylwetkę, ale również korzystnie wpływa na stan zdrowia. Ten model żywieniowy wiąże się jednak z licznymi restrykcjami i ograniczeniami. Zakłada bowiem wykluczenie z jadłospisu wszystkich produktów pochodzenia zwierzęcego, czyli zarówno mięsa, jak i jaj oraz nabiału. Z tego powodu weganie mają dość ograniczony wybór jeśli chodzi o gotowe produkty żywieniowe.

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów firma Feel Free Nutrition zaprojektowała wegańską wersję swojego kultowego produktu, czyli owsianki proteinowej. Zawiera ona składniki wyłącznie pochodzenia roślinnego. Bazuje na bezglutenowych płatkach owsianych oraz  proteinach ekstrahowanych z soi i grochu, a dodatkowo ma w składzie zielone warzywa i algi.

Znakomite źródło białka   
Zapewnienie organizmowi odpowiedniej podaży białka na diecie wegańskiej jest nie lada wyzwaniem. W porcji prezentowanej owsianki można znaleźć aż 22g tego cennego makroskładnika. Co ważne, producent połączył białko sojowe z białkiem z grochu. Specjaliści podkreślają, że wegetarianie i weganie powinni sięgać po różnorodne produkty roślinne, bo tylko w ten sposób mogą zapewnić sobie dostęp do wszystkich niezbędnych aminokwasów.

Białko sojowe jest jednym z najpopularniejszych białek roślinnych. Ma znakomity profil aminokwasowy i zawiera wyjątkowo dużą ilość argininy. Z kolei białko ekstrahowane z grochu jest wyjątkowo zasobne w leucynę – aminokwas o potężnym potencjale anabolicznym.

Zdrowy i smaczny posiłek
Owsianka systematycznie zyskuje na popularności i jest coraz chętniej włączana do diety osób dbających o zdrowie i szczupłą sylwetkę. Niektórym ciągle jeszcze kojarzy się ona z niesmaczną breją, jaka w dzieciństwie była serwowana na śniadanie. Jeśli mamy takie skojarzenia, tym bardziej powinniśmy sięgnąć po prezentowany produkt, choćby po to, aby przekonać się, jak pyszna może być owsianka.

Proponowana owsianka smakuje jak słodkie, mocno czekoladowe ciastko. Dzięki temu z powodzeniem może zastąpić nawet ulubiony deser. Ma w składzie prawdziwe kakao, naturalne aromaty i bezpieczne substancje słodzące, takie jak stewia czy suklaroza. Doskonale maskują one posmak alg - w owsiance nie są wyczuwalne ani zielone warzywa, ani spirulina czy chlorella. Są one istotnym składnikiem produktu, ponieważ dostarczają wielu witamin, minerałów i związków o licznych właściwościach prozdrowotnych.

Banalnie proste i szybkie przygotowanie     
Dużym atutem prezentowanego produktu jest łatwość przygotowania. Nie trzeba  przesypywać jego zawartości do innego naczynia. Wystarczy wlać do pojemniczka niewielką ilość wody i dokładnie wymieszać. Już po chwili można cieszyć się pełnowartościowym, właściwie zbilansowanym i pysznym posiłkiem, który tak samo dobrze smakuje na zimno, jak i na gorąco.

Kubeczek z owsianką jest niewielki i bez problemu można zabrać go do pracy, szkoły, czy nawet na siłownię. Dzięki wysokiej zawartości białka i złożonych węglowodanów owsianka idealnie sprawdzi się  w roli posiłku okołotreningowego.

Podsumowując, Feel Free Nutrition Protein Porrigde Vegan to produkt przygotowany głównie z myślą o weganach. Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego, jest zasobny w białko roślinne. Mogą sięgać po niego również osoby z nietolerancją glutenu.

 

Sposób użycia
Producent
Recenzje (0)

Skład

Skład

Wielkość opakowania: 75 gPorcja jednorazowa: 75 gIlość porcji w opakowaniu: 1
w porcji (75 g)zawartość%ZDS
Wartość energetyczna1098 kJ / 262 kcal-
Białko22 g -
Węglowodany34.0 g-
- w tym cukry1.3 g-
Tłuszcz4.5 g-
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone0.7 g-
Błonnik pokarmowy 4.9 g-
Sól 0.2 g-

Pozostałe składniki

Bezglutenowe płatki owsiane, mieszanka białkowa (izolat białka grochu, izolat białka sojowego), maltodekstryna, liść karczocha, chlorella, spirulina, jarmuż, korzeń imbiru, ekstrakt z zielonej herbaty, lucerna, brokuły, szpinak, trawa pszeniczna, skórki winogron, kakao, aromat ciastka czekoladowego, substancje słodzące (stewia, sukraloza).

 

Podobne produkty
Najlepiej połączyć z
NOW FOODS
99,00 zł

Silny antyoksydant naturalnie występujący w pomidorach. Wspomaga układ odpornościowy.

Kupuję
BODY ATTACK
36,00 zł
(1)

Wysokobiałkowa odżywka przeznaczona do wykonania smacznego budyniu. Idealna przekąska o niskiej zawartości

Kupuję
LG SCIENCES
399,00 zł

Zestaw zawierający 3 skuteczne preparaty. Buduje siłę i masę mięśniową oraz chroni przed skutkami ubocznymi.

Kupuję
NOW FOODS
109,00 zł

Skoncentrowana mieszanka witamin, minerałów i związków fitochemicznych z organicznych owoców i warzyw.

Kupuję
FEEL FREE NUTRITION
9,90 zł

Przepyszny zamiennik pełnowartościowego posiłku w postaci wysokobiałkowej owsianki. Kilka opcji smakowych.

Kupuję
NOW FOODS
69,00 zł

Idealny preparat dla alergików, cukrzyków oraz mężczyzn cierpiących na rozrost gruczołu krokowego.

Kupuję

Wartość energetyczna

Informacja

Wartość energetyczna jest określana po podstawie składu chemicznego danego produktu żywnościowego, przy pomocy tzw. fizjologicznych równoważników energetycznych., określających wartość energii metabolicznej zawartej w 1 g składnika. Najczęściej stosowany jest równoważnik Atwatera wynoszący: dla białka 4 kcal/g, dla węglowodanów 4kcal/g i dla tłuszczu 9kcal/g.

Białko

Informacja

Białko (proteiny, polipeptydy) jest polimerem, którego podstawowymi jednostkami (monomerami) są aminokwasy. Białko zbudowane jest z atomów węgla, tlenu, azotu, wodoru oraz siarki, i jest elementarnym składnikiem odżywczym niezbędnym do prawidłowego funkcjonowania organizmu, budulcem i składnikiem tkanek, wchodzą w skład hormonów i enzymów oraz innych substancji bioaktywnych. Białko warunkuje prawidłowy metabolizm oraz przebieg procesów energetycznych, a także wszystkich innych procesów życiowych. Źródłem naturalnego pozyskania białka są pokarmy pochodzenia zwierzęcego (m.in. mięso, ryby, jaja, nabiał) i roślinnego )rośliny strączkowe, soja). Niedobór protein prowadzi do niedożywienia białkowego i znacznego osłabienia organizmu. Może prowadzić do anemii, zmniejszenia odporności immunologicznej, zwiotczenia mięśni, zaburzeń układu trawiennego. Również przedawkowanie białka jest niewskazane, gdyż może doprowadzić do zakwaszenia organizmu i zaburzać pracę układu pokarmowego oraz wzrost stężenia homocysteiny we krwi. Jest składnikiem wielu suplementów i odżywek koniecznych do właściwego funkcjonowania organizmu, zarówno wykazującego się małą aktywnością fizyczną, jak i trenujących konkurencje siłowe i wytrzymałościowe.

Dawkowanie: sportowcy w dyscyplinach siłowych ok. 1,7 – 2,5 g/1 kg masy ciała; sportowcy dyscyplin wytrzymałościowych i wytrzymałościowo-siłowych ok. 1,3 – 2g/1 kg masy ciała, osoby o niskiej aktywności ok. 0,8 – 1,1 g/1kg masy ciała/24h. W szacowaniu ilości spożywanego białka należy uwzględnić spożycie innych składników odżywczych (węglowodanów i tłuszczy)

Węglowodany

Informacja

Węglowodany są podstawowym składnikiem odżywczym. Dzieli się je na: cukry proste (monosacharydy), dwucukry (disacharydy) i wielocukry (polisacharydy). Pod względem przyswajalności przez organizm ludzki dzieli się węglowodany na: przyswajalne tj. takie, które ulegają strawieniu w przewodzie pokarmowym przenosząc energię do tkanek i komórek (m.in. skrobia, fruktoza) i nieprzyswajalne, odporne na działanie enzymów trawiennych (np. błonnik). Wpływają na poziom glukozy we krwi (indeks glikemiczny) i gospodarkę insulinową (indeks insulinowy). Największe zapotrzebowanie na węglowodany następuje przed aktywnością fizyczną lub w jej trakcie, gdyż potęgują zdolności wysiłkowe, spożywane po wysiłku zapewniają regenerację organizmu. W diecie sportowej duże znaczenie ma tempo wchłaniania węglowodanów i reakcja na nie organizmu. Dostępne w postaci monopreparatów oraz wchodzą w skład preparatów energetycznych, odżywek, stacków kreatynowych, boosterów azotowych.

Dawkowanie: wg statystyk Instytutu Żywności i Żywienia, węglowodany powinny zawierać 50 % wartości energetycznej dobowego spożycia. W niektórych dietach stosuje się szczątkowo spożycie węglowodanów nie przekraczające 30g/24h.

Cukry

Informacja

Cukry są głównym łatwo przyswajalnym paliwem w organizmie. Dzielimy je na monosacharydy (cukry proste) – glukoza (cukier gronowy), fruktoza (cukier owocowy) ; dwucukry (di-sacharydy) – laktoza, maltoza, sacharoza; cukry złożone – skrobia. Większość z nich w procesie spalania przechodzi w glukozę. Cukry charakteryzują się słodkością i podwyższają indeks glikemiczny (wyjątkiem jest fruktoza). Najzdrowszym źródłem pozyskiwania cukrów prostych jest dieta zawierająca tzw. Produkty pierwszego przemiału oraz świeże owoce i warzywa w postaci nieprzetworzonej.

Przy obciążeniach siłowych spożywane w trakcie treningu opóźniają objawy zmęczenia, wpływając na odpowiednie nawodnienie organizmu i zachowanie części glikogenu. Po skończonym treningu przyspieszają regenerację organizmu i uzupełniają wydatki energetyczne. Nadmiar cukrów prostych powoduje nagromadzenie nadmiaru tłuszczu i wzrost tkanki tłuszczowej.  Zaleca się odpowiedzialne korzystanie z cukrów prostych u diabetyków, zarówno w przypadku hiperglikemii (poziomu cukru przewyższającego dopuszczalne normy), jak i hipoglikemii (poziomu cukru spadającego poniżej dolnej granicy normy). Nadmiar spożywania cukrów prostych może powodować próchnicę zębów.

Cukry proste wchodzą w skład wielu suplementów diety, najczęściej stosowane w preparatach węglowodanowo-białkowych i węglowodanowych.  

Dawkowanie: Uprawiającym wyczynowo sport zaleca się spożywanie cukrów prostych jedynie podczas wysiłku i bezpośrednio po zakończeniu treningu.

Tłuszcz

Informacja

Tłuszcz jest niezbędnym składnikiem pokarmowym organizmów roślinnych i zwierzęcych. Ze względu na wartość odżywczą i skład dzielimy tłuszcze na : nasycone (jednonasycone- i wielonasycone- kwasy tłuszczowe) oraz nienasycone kwasy tłuszczowe (w tym: niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe – NNKT). Do grupy tłuszczowców należą: tłuszcze właściwe (triacyloglicerole, woski), tłuszcze złożone (glikolipidy, fosfolipidy), sterole i izoprenoidy. Nasycone kwasy tłuszczowe, to grupa kwasów tłuszczowych posiadających różnej długości łańcuch węglowy, w którym za wyjątkiem grupy karboksylowej, każdy z atomów węgla jest połączony pojedynczym wiązaniem. Mogą wpływać niekorzystnie na profil lipidowy, dlatego powinno się ich używać w ograniczonych ilościach. Tłuszcze stanowią skoncentrowane źródło energii, o różnym smaku, ułatwiających spożycie i przełykanie pokarmów. Pełnią funkcje budulcowe (wchodzą w skład błon komórkowych i współtworzą istotę białą mózgu). NNKT są prekursorami hormonów tkankowych i aktywnych biologicznie związków. Do nienasyconych kwasów tłuszczowych zaliczamy kwasy z grup Omega-3, Omega-6 i Omega-9 (ostatnia cyfra informuje, na którym licząc od końca łańcuchu występuje podwójne wiązanie W odpowiedzi łańcuchu węglowym.   Do NNKT należą: kwasy średniołańcuchowe Omega 3 [n-3] zaliczane do NNKT [niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych] oraz długołańcuchowe (kwas eikozapentaenowy [EPA] i kwas dokozaheksaenowy [DHA]), Omega-6 i Omega-9. Liczba  informuje, że ostatnie podwójne wiązanie w łańcuchu węglowym występuje przy trzecim od końca atomie węgla. Kwasy z grupy Omega 3 są istotnym składnikiem błon komórkowych, są prekursorami i aktywatorami biologicznymi eikozanoidów. Muszą być łączone ze spożyciem w odpowiednich proporcjach kwasów grupy Omega-6.

Dawkowanie: W zależności od zapotrzebowania i stosowane diety. Zasadniczo przyjmuje się, że tłuszcze powinny stanowić 20–30% wartości energetycznej (kaloryczności) codziennych posiłków.

Kwasy tłuszczowe nasycone

Informacja

Nasycone kwasy tłuszczowe to grupa kwasów tłuszczowych posiadających różnej długości łańcuch węglowy, w którym za wyjątkiem grupy karboksylowej, każdy z atomów węgla jest połączony pojedynczym wiązaniem. Nasycone kwasy tłuszczowe określane są potocznie złym tłuszczem, mogącym wpływać niekorzystnie na poziom cholesterolu, szczególnie poprzez działanie kwasów: laurynowego, mirystynowego i palmitynowego, w związku z czym ich spożycie powinno być ograniczane. Badania naukowe przeprowadzone w tej materii nie potwierdzają w całości panujących przekonań.

Błonnik

Informacja

Błonnik pokarmowy jest mieszaniną substancji niestrawionych i nie wchłoniętych przez organizm ludzki. Ze względu na właściwości dzieli się na: błonnik nierozpuszczalny (m.in. celuloza [polisacharyd] znajdujący się w owocach i warzywach), błonnik częściowo rozpuszczalny (m.in. hemicelulozy występujące z ziarnie zbóż i błonnik rozpuszczalny (m.in. pektyny, gumy, śluzy [polisacharydy]). Błonnik wpływa na układ pokarmowy i trawienny regulując jego działanie. Dzięki wypełnieniu żołądka (poczucia sytości) obniża łaknienie, obniża poziom trójglicerydów i cholesterolu a w konsekwencji może wspomagać proces odchudzania i utrzymanie szczupłej sylwetki. Wpływa również na poziom glukozy we krwi oraz oczyszczanie organizmu z toksyn. Dostępny w postaci preparatów sproszkowanych (kapsułek i proszków), zawierających w większości frakcje rozpuszczalne (pektyny, gumy i śluzy) odchudzających i zamienników posiłków.

Dawkowanie: 10–20 gramów na dobę, przed lub w czasie posiłków, obficie popijając wodą.

Sól

Informacja

Salt (chlorek sodu, inaczej sól kuchenna), naturalne źródło elektrolitów (chloru i potasu), regulujących gospodarkę wodno-elektrolitową i kwasowo-zasadową organizmu, wpływających na układ nerwowy i ciśnienie krwi. Sód jest pierwiastkiem niezbędnym do prawidłowego wzrostu. Prawidłowa dawka soli zapobiega przegrzaniu organizmu i udarowi słonecznemu. Zapewnia organizmowi prawidłowe funkcjonowanie mięśni i nerwów. Chlor w połączeniu z sodem, bierze udział w procesie trawienia i utrzymuje równowagę kwasowo-zasadową w organizmie, jako antytoksyna usuwa toksyczne produkty przemiany materii w wątrobie.  Sól kuchenna (Salt) jest składnikiem smakowym i konserwującym wielu produktów spożywczych, preparatów odżywczych i mieszanek elektrolitowych, dostępnych na www.muscle-zone.pl

Dawkowanie: brak określonych norm zużycia, stosowana tak, by zapewnić dostateczną ilość elektrolitów do organizmu (sodu i chloru).

Ostatnio na blogu

Czy naturalna substancja zawarta w spirulinie może obniżyć wysokie ciśnienie krwi?

Włoscy naukowcy przetestowali różne związki występujące w spirulinie, aby dowiedzieć się, czy którakolwiek z tych substancji może obniżyć wysokie...

czytaj więcej

Dlaczego cukier nie uzależnia?

Jednym z najbardziej zakorzenionych twierdzeń w zakresie żywienia jest przekonanie o wszechobecnym uzależnieniu od cukru. Zgodnie ze wspomnianym...

czytaj więcej

Depresja – cicha morderczyni

Jedną z chorób XXI wieku, która zbiera swoje żniwo jest depresja.  Według raportu WHO depresja jest główną przyczyną samobójstw, których liczba wynosi...

czytaj więcej

Czy Horny Goat Weed pomaga na zaburzenia erekcji?

Zaburzenia erekcji  (Erectile dysfunction (ED) )definiuje się jako niezdolność do uzyskania i utrzymania erekcji wystarczająco mocnej, aby odbyć stosunek...

czytaj więcej

walentykowe plecy…

poszedlem z mysla ze zrobie nogi, a zrobilem plecy 😛 dopiero pod koniec treningu „obudzilem sie” DIETA + suplementy WITAMINY  – po pierwszym...

czytaj więcej

Jabłczan magnezu vs. cytrynian magnezu

W obecnym świecie, z dużą dostępnością badań i różnych związków chemicznych, tworzymy różne formy suplementów, by poprawiać ich skuteczność oraz...

czytaj więcej

Zapisz się na newslettera Sklepu MZ
Odbieraj kupony rabatowe, aktualności ze Sklepu MZ, specjalne oferty i wiele więcej!

Biuro obsługi klienta

Pomoc i konsultacje

MZKatalog - polecani dietetycy

MZKatalog - polecani trenerzy

MZKatalog - polecane kluby

MZ Supplements LTD
Unit 3 Enterprise Court Rotherham South Yorkshire S63 5DB
sklep@mz-store.pl +48 501 537 027