Since 2005
Aktualnie jesteś:
Wybierz język:
Potrzebujesz pomocy?
Zostaw nam wiadomość
Wybierz język:
Wybierz walutę: $ £
Since 2005
pl
PLN
0 0,00 zł
Since 2005  bok@mz-store.pl  +48 510 054 586
Muscle Mud Cake Muscle Mud Cake

Feel Free Nutrition Muscle Mud Cake to bezglutenowe, wysokobiałkowe ciasto, które przygotowuje się w kuchence mikrofalowej. Zostało zaprojektowano na wzór legendarnego, niezwykle popularnego i uwielbianego ciasta „mud cake”. Ma czekoladowo-karmelowy smak, jest miękkie, wilgotne i przepyszne.

Smak prawdziwego ciasta      
Rynek żywności funkcjonalnej zdominowały batoniki proteinowe. Tymczasem osoby dbające o linię, albo walczące o szczupłą sylwetkę, zapytane o to, czego najbardziej brakuje im w diecie, najczęściej odpowiadają, że kawałka tortu albo ciasta. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom firma Feel Free Nutrition stworzyła ciasto, które odwzorowuje konsystencję, smak i aromat kultowego „mud cake”.

Prezentowane ciasto smakuje jak prawdziwy, domowy wypiek. W przeciwieństwie do kleistych, gumowatych i zapychających batonów proteinowych jest puszyste, miękkie i wilgotne. Wypełniają je czekoladowe wiórki, które pod wpływem wysokiej temperatury topią się i wprost rozpływają się w ustach.

Wysoka wartość odżywcza
Prezentowane ciasto świetnie sprawdzi się w roli deseru, ale śmiało można je potraktować również jako pełnowartościowy posiłek. Znajdziemy w nim bezglutenowe płatki owsiane, czyli węglowodany złożone, które cechują się niskim indeksem glikemicznym, są wyjątkowo dobrym źródłem energii i zapewniają uczucie sytości na długi czas.

Ponadto każda porcja dostarcza aż 20g białka, pochodzącego z koncentratu białka serwatkowego. Jest on znany głównie sportowcom – zawiera cenne aminokwasy, sprzyja rozbudowie masy mięśniowej i usprawnia regenerację powysiłkową. Warto wspomnieć, że koncentrat białka serwatkowego jest zasobny w unikalne związki bioaktywne o udowodnionych naukowo właściwościach prozdrowotnych.

W składzie produktu znajdują się także średniołańcuchowe trójglicerydy (MCT). Trudno o lepsze źródło tłuszczy. Średniołańcuchowe kwasy tłuszczowe łatwo się trawią i mogą działać termogenicznie. Organizm wykorzystuje je również jako źródło energii. Z tego względu olej MCT jest szczególnie polecany osobom aktywnym fizycznie i odchudzającym się.  

Ekspresowe przygotowanie     
To pyszne, pożywne, czekoladowe ciasto można przygotować w niecałą minutę! Co więcej, nie trzeba dysponować żadnymi naczyniami, nie są też wymagane żadne umiejętności kulinarne. Ta wiadomość szczególnie ucieszy osoby zabiegane i zapracowane albo takie, które niezbyt pewnie czują się w kuchni.

Wystarczy dodać wody do kubeczka i wstawić go do kuchenki mikrofalowej. Po chwili wyjmujemy gotowe do spożycia, jeszcze ciepłe, czekoladowe ciasto. Takie „ciasto z kubka” idealnie sprawdzi się w roli deseru, może także zastąpić posiłek okołotreningowy. 

Podsumowując, Feel Free Nutrition Muscle Mud Cake to “ciasto z kubka” w zdrowszej i bardziej odżywczej odsłonie. Smakuje jak domowe wypieki, ale ma zdecydowanie mniej kalorii, jest wolne od cukru i glutenu. Pozwala w łatwy sposób zwiększyć podać białka. Idealnie sprawdzi się u sportowców oraz u osób dbających o zdrowie i szczupłą sylwetkę. 

 

Brak na magazynie
Since 2005
Dodaj do koszyka
Muscle Mud Cake Muscle Mud Cake 65g
Feel Free Nutrition
11,90 zł

Muscle Mud Cake 65g

Smak

- Paczka u Ciebie nawet pojutrze

- Wysyłka zagraniczna już od 20,35 zł Każde wydane 300,00 zł obniża koszty wysyłki o 10,00 zł

BIURO OBSŁUGI KLIENTA

BOK@MUSCLE-ZONE.PL

+48 510 054 586 (pon.-pt 900-1700)


Masz pytania dotyczące produktu

Konsultacje@muscle-zone.pl

+48 517 278 733 (pon.-pt 900-1700)

- Paczka u Ciebie nawet pojutrze

- Wysyłka zagraniczna już od 20,35 zł Każde wydane 300,00 zł obniża koszty wysyłki o 10,00 zł

BIURO OBSŁUGI KLIENTA

BOK@MUSCLE-ZONE.PL

+48 510 054 586 (pon.-pt 900-1700)


Masz pytania dotyczące produktu

Konsultacje@muscle-zone.pl

+48 517 278 733 (pon.-pt 900-1700)

Opis produktu
  • Ciasto do samodzielnego przygotowania w kuchence mikrofalowej
  • Czekoladowo - karmelowa przekąska o wysokiej zawartości białka
  • Doskonała alternatywa dla tradycyjnych babeczek i muffinek
  • Smak legendarnego, amerykańskiego ciasta „mud cake”
  • Wzbogacone o średniołańcuchowe trójglicerydy (MCT)
  • Z dodatkiem koncentratu białka serwatkowego
  • Na bazie bezglutenowych płatków owsianych
  • Banalnie proste i szybkie w przygotowaniu
  • Może zastąpić posiłek okołotreningowy
  • Stosunkowo mało kalorii w porcji
  • Fantastyczny smak i aromat
  • Bez dodatku cukru
  • Wolne od glutenu
  • Syci na długo

Feel Free Nutrition Muscle Mud Cake to bezglutenowe, wysokobiałkowe ciasto, które przygotowuje się w kuchence mikrofalowej. Zostało zaprojektowano na wzór legendarnego, niezwykle popularnego i uwielbianego ciasta „mud cake”. Ma czekoladowo-karmelowy smak, jest miękkie, wilgotne i przepyszne.

Smak prawdziwego ciasta      
Rynek żywności funkcjonalnej zdominowały batoniki proteinowe. Tymczasem osoby dbające o linię, albo walczące o szczupłą sylwetkę, zapytane o to, czego najbardziej brakuje im w diecie, najczęściej odpowiadają, że kawałka tortu albo ciasta. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom firma Feel Free Nutrition stworzyła ciasto, które odwzorowuje konsystencję, smak i aromat kultowego „mud cake”.

Prezentowane ciasto smakuje jak prawdziwy, domowy wypiek. W przeciwieństwie do kleistych, gumowatych i zapychających batonów proteinowych jest puszyste, miękkie i wilgotne. Wypełniają je czekoladowe wiórki, które pod wpływem wysokiej temperatury topią się i wprost rozpływają się w ustach.

Wysoka wartość odżywcza
Prezentowane ciasto świetnie sprawdzi się w roli deseru, ale śmiało można je potraktować również jako pełnowartościowy posiłek. Znajdziemy w nim bezglutenowe płatki owsiane, czyli węglowodany złożone, które cechują się niskim indeksem glikemicznym, są wyjątkowo dobrym źródłem energii i zapewniają uczucie sytości na długi czas.

Ponadto każda porcja dostarcza aż 20g białka, pochodzącego z koncentratu białka serwatkowego. Jest on znany głównie sportowcom – zawiera cenne aminokwasy, sprzyja rozbudowie masy mięśniowej i usprawnia regenerację powysiłkową. Warto wspomnieć, że koncentrat białka serwatkowego jest zasobny w unikalne związki bioaktywne o udowodnionych naukowo właściwościach prozdrowotnych.

W składzie produktu znajdują się także średniołańcuchowe trójglicerydy (MCT). Trudno o lepsze źródło tłuszczy. Średniołańcuchowe kwasy tłuszczowe łatwo się trawią i mogą działać termogenicznie. Organizm wykorzystuje je również jako źródło energii. Z tego względu olej MCT jest szczególnie polecany osobom aktywnym fizycznie i odchudzającym się.  

Ekspresowe przygotowanie     
To pyszne, pożywne, czekoladowe ciasto można przygotować w niecałą minutę! Co więcej, nie trzeba dysponować żadnymi naczyniami, nie są też wymagane żadne umiejętności kulinarne. Ta wiadomość szczególnie ucieszy osoby zabiegane i zapracowane albo takie, które niezbyt pewnie czują się w kuchni.

Wystarczy dodać wody do kubeczka i wstawić go do kuchenki mikrofalowej. Po chwili wyjmujemy gotowe do spożycia, jeszcze ciepłe, czekoladowe ciasto. Takie „ciasto z kubka” idealnie sprawdzi się w roli deseru, może także zastąpić posiłek okołotreningowy. 

Podsumowując, Feel Free Nutrition Muscle Mud Cake to “ciasto z kubka” w zdrowszej i bardziej odżywczej odsłonie. Smakuje jak domowe wypieki, ale ma zdecydowanie mniej kalorii, jest wolne od cukru i glutenu. Pozwala w łatwy sposób zwiększyć podać białka. Idealnie sprawdzi się u sportowców oraz u osób dbających o zdrowie i szczupłą sylwetkę. 

 

Sposób użycia
Producent
Recenzje (0)

Skład

Skład

Wielkość opakowania: 65 gPorcja jednorazowa: 65 gIlość porcji w opakowaniu: 1
w porcji (65 g)zawartość%ZDS
Wartość energetyczna1069 kJ / 255 kcal-
Białko8 g-
Węglowodany6 g -
- w tym cukry23 g-
Tłuszcz5 g-
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone20 g-
Błonnik pokarmowy 1.4 g-
Sól 0.72 g-
Olej MCT 2.5 g -

Pozostałe składniki

Bezglutenowe płatki owsiane, koncentrat białka serwatki (z mleka), chipsy z ciemnej czekolady (19%) [substancja słodząca: izomalt, olej palmowy, częściowo odtłuszczone kakao, emulgator: lecytyna sojowa, stabilizator: polirycynooleinian poliglicerolu (E476)], maślanka w proszku (z mleka), koncentrat białek mleka, maltodekstryna, trójglicerydy średniołańcuchowe (MCT), białko jaja w proszku, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: guma akacjowa, kwas: kwas cytrynowy, substancja słodząca: sukraloza.

*Alergeny oznaczono pogrubioną czcionką.

 

Podobne produkty
Najlepiej połączyć z
Controlled Labs
145,00 zł
(3)

Suplement aminokwasowy z BCAA i EAA. Ułatwia zwiększenie masy mięśniowej, poprawia wytrzymałość.

Kupuję
Olimp
99,00 zł

Suplement nasila odżywienie tkanki mięśniowej, zwiększa jej wydolność i przyśpiesza regenerację.

Kupuję
Scivation
89,00 zł
(3)

Suplement aminokwasowy. Wspomaga regenerację, ogranicza poziom kortyzolu i hamuje katabolizm.

Kupuję
Hi-tec
19,00 zł

Suplement diety złożony z prostych i złożonych węglowodanów z dodatkiem witamin oraz antyoksydantów.

Kupuję
Trec
169,00 zł

Kremowy szejk białkowy o bardzo dobrym smaku. Uzupełnia dietę w proteiny potrzebne sportowcom.

Kupuję
Olimp
69,00 zł
(1)

Preparat węglowodanowy dla sportowców. Zapewnia większą siłę oraz szybszy przebieg procesów regeneracyjnych.

Kupuję

Wartość energetyczna

Informacja

Wartość energetyczna jest określana po podstawie składu chemicznego danego produktu żywnościowego, przy pomocy tzw. fizjologicznych równoważników energetycznych., określających wartość energii metabolicznej zawartej w 1 g składnika. Najczęściej stosowany jest równoważnik Atwatera wynoszący: dla białka 4 kcal/g, dla węglowodanów 4kcal/g i dla tłuszczu 9kcal/g.

Białko

Informacja

Białko (proteiny, polipeptydy) jest polimerem, którego podstawowymi jednostkami (monomerami) są aminokwasy. Białko zbudowane jest z atomów węgla, tlenu, azotu, wodoru oraz siarki, i jest elementarnym składnikiem odżywczym niezbędnym do prawidłowego funkcjonowania organizmu, budulcem i składnikiem tkanek, wchodzą w skład hormonów i enzymów oraz innych substancji bioaktywnych. Białko warunkuje prawidłowy metabolizm oraz przebieg procesów energetycznych, a także wszystkich innych procesów życiowych. Źródłem naturalnego pozyskania białka są pokarmy pochodzenia zwierzęcego (m.in. mięso, ryby, jaja, nabiał) i roślinnego )rośliny strączkowe, soja). Niedobór protein prowadzi do niedożywienia białkowego i znacznego osłabienia organizmu. Może prowadzić do anemii, zmniejszenia odporności immunologicznej, zwiotczenia mięśni, zaburzeń układu trawiennego. Również przedawkowanie białka jest niewskazane, gdyż może doprowadzić do zakwaszenia organizmu i zaburzać pracę układu pokarmowego oraz wzrost stężenia homocysteiny we krwi. Jest składnikiem wielu suplementów i odżywek koniecznych do właściwego funkcjonowania organizmu, zarówno wykazującego się małą aktywnością fizyczną, jak i trenujących konkurencje siłowe i wytrzymałościowe.

Dawkowanie: sportowcy w dyscyplinach siłowych ok. 1,7 – 2,5 g/1 kg masy ciała; sportowcy dyscyplin wytrzymałościowych i wytrzymałościowo-siłowych ok. 1,3 – 2g/1 kg masy ciała, osoby o niskiej aktywności ok. 0,8 – 1,1 g/1kg masy ciała/24h. W szacowaniu ilości spożywanego białka należy uwzględnić spożycie innych składników odżywczych (węglowodanów i tłuszczy)

Węglowodany

Informacja

Węglowodany są podstawowym składnikiem odżywczym. Dzieli się je na: cukry proste (monosacharydy), dwucukry (disacharydy) i wielocukry (polisacharydy). Pod względem przyswajalności przez organizm ludzki dzieli się węglowodany na: przyswajalne tj. takie, które ulegają strawieniu w przewodzie pokarmowym przenosząc energię do tkanek i komórek (m.in. skrobia, fruktoza) i nieprzyswajalne, odporne na działanie enzymów trawiennych (np. błonnik). Wpływają na poziom glukozy we krwi (indeks glikemiczny) i gospodarkę insulinową (indeks insulinowy). Największe zapotrzebowanie na węglowodany następuje przed aktywnością fizyczną lub w jej trakcie, gdyż potęgują zdolności wysiłkowe, spożywane po wysiłku zapewniają regenerację organizmu. W diecie sportowej duże znaczenie ma tempo wchłaniania węglowodanów i reakcja na nie organizmu. Dostępne w postaci monopreparatów oraz wchodzą w skład preparatów energetycznych, odżywek, stacków kreatynowych, boosterów azotowych.

Dawkowanie: wg statystyk Instytutu Żywności i Żywienia, węglowodany powinny zawierać 50 % wartości energetycznej dobowego spożycia. W niektórych dietach stosuje się szczątkowo spożycie węglowodanów nie przekraczające 30g/24h.

Cukry

Informacja

Cukry są głównym łatwo przyswajalnym paliwem w organizmie. Dzielimy je na monosacharydy (cukry proste) – glukoza (cukier gronowy), fruktoza (cukier owocowy) ; dwucukry (di-sacharydy) – laktoza, maltoza, sacharoza; cukry złożone – skrobia. Większość z nich w procesie spalania przechodzi w glukozę. Cukry charakteryzują się słodkością i podwyższają indeks glikemiczny (wyjątkiem jest fruktoza). Najzdrowszym źródłem pozyskiwania cukrów prostych jest dieta zawierająca tzw. Produkty pierwszego przemiału oraz świeże owoce i warzywa w postaci nieprzetworzonej.

Przy obciążeniach siłowych spożywane w trakcie treningu opóźniają objawy zmęczenia, wpływając na odpowiednie nawodnienie organizmu i zachowanie części glikogenu. Po skończonym treningu przyspieszają regenerację organizmu i uzupełniają wydatki energetyczne. Nadmiar cukrów prostych powoduje nagromadzenie nadmiaru tłuszczu i wzrost tkanki tłuszczowej.  Zaleca się odpowiedzialne korzystanie z cukrów prostych u diabetyków, zarówno w przypadku hiperglikemii (poziomu cukru przewyższającego dopuszczalne normy), jak i hipoglikemii (poziomu cukru spadającego poniżej dolnej granicy normy). Nadmiar spożywania cukrów prostych może powodować próchnicę zębów.

Cukry proste wchodzą w skład wielu suplementów diety, najczęściej stosowane w preparatach węglowodanowo-białkowych i węglowodanowych.  

Dawkowanie: Uprawiającym wyczynowo sport zaleca się spożywanie cukrów prostych jedynie podczas wysiłku i bezpośrednio po zakończeniu treningu.

Tłuszcz

Informacja

Tłuszcz jest niezbędnym składnikiem pokarmowym organizmów roślinnych i zwierzęcych. Ze względu na wartość odżywczą i skład dzielimy tłuszcze na : nasycone (jednonasycone- i wielonasycone- kwasy tłuszczowe) oraz nienasycone kwasy tłuszczowe (w tym: niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe – NNKT). Do grupy tłuszczowców należą: tłuszcze właściwe (triacyloglicerole, woski), tłuszcze złożone (glikolipidy, fosfolipidy), sterole i izoprenoidy. Nasycone kwasy tłuszczowe, to grupa kwasów tłuszczowych posiadających różnej długości łańcuch węglowy, w którym za wyjątkiem grupy karboksylowej, każdy z atomów węgla jest połączony pojedynczym wiązaniem. Mogą wpływać niekorzystnie na profil lipidowy, dlatego powinno się ich używać w ograniczonych ilościach. Tłuszcze stanowią skoncentrowane źródło energii, o różnym smaku, ułatwiających spożycie i przełykanie pokarmów. Pełnią funkcje budulcowe (wchodzą w skład błon komórkowych i współtworzą istotę białą mózgu). NNKT są prekursorami hormonów tkankowych i aktywnych biologicznie związków. Do nienasyconych kwasów tłuszczowych zaliczamy kwasy z grup Omega-3, Omega-6 i Omega-9 (ostatnia cyfra informuje, na którym licząc od końca łańcuchu występuje podwójne wiązanie W odpowiedzi łańcuchu węglowym.   Do NNKT należą: kwasy średniołańcuchowe Omega 3 [n-3] zaliczane do NNKT [niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych] oraz długołańcuchowe (kwas eikozapentaenowy [EPA] i kwas dokozaheksaenowy [DHA]), Omega-6 i Omega-9. Liczba  informuje, że ostatnie podwójne wiązanie w łańcuchu węglowym występuje przy trzecim od końca atomie węgla. Kwasy z grupy Omega 3 są istotnym składnikiem błon komórkowych, są prekursorami i aktywatorami biologicznymi eikozanoidów. Muszą być łączone ze spożyciem w odpowiednich proporcjach kwasów grupy Omega-6.

Dawkowanie: W zależności od zapotrzebowania i stosowane diety. Zasadniczo przyjmuje się, że tłuszcze powinny stanowić 20–30% wartości energetycznej (kaloryczności) codziennych posiłków.

Kwasy tłuszczowe nasycone

Informacja

Nasycone kwasy tłuszczowe to grupa kwasów tłuszczowych posiadających różnej długości łańcuch węglowy, w którym za wyjątkiem grupy karboksylowej, każdy z atomów węgla jest połączony pojedynczym wiązaniem. Nasycone kwasy tłuszczowe określane są potocznie złym tłuszczem, mogącym wpływać niekorzystnie na poziom cholesterolu, szczególnie poprzez działanie kwasów: laurynowego, mirystynowego i palmitynowego, w związku z czym ich spożycie powinno być ograniczane. Badania naukowe przeprowadzone w tej materii nie potwierdzają w całości panujących przekonań.

Błonnik

Informacja

Błonnik pokarmowy jest mieszaniną substancji niestrawionych i nie wchłoniętych przez organizm ludzki. Ze względu na właściwości dzieli się na: błonnik nierozpuszczalny (m.in. celuloza [polisacharyd] znajdujący się w owocach i warzywach), błonnik częściowo rozpuszczalny (m.in. hemicelulozy występujące z ziarnie zbóż i błonnik rozpuszczalny (m.in. pektyny, gumy, śluzy [polisacharydy]). Błonnik wpływa na układ pokarmowy i trawienny regulując jego działanie. Dzięki wypełnieniu żołądka (poczucia sytości) obniża łaknienie, obniża poziom trójglicerydów i cholesterolu a w konsekwencji może wspomagać proces odchudzania i utrzymanie szczupłej sylwetki. Wpływa również na poziom glukozy we krwi oraz oczyszczanie organizmu z toksyn. Dostępny w postaci preparatów sproszkowanych (kapsułek i proszków), zawierających w większości frakcje rozpuszczalne (pektyny, gumy i śluzy) odchudzających i zamienników posiłków.

Dawkowanie: 10–20 gramów na dobę, przed lub w czasie posiłków, obficie popijając wodą.

Sól

Informacja

Salt (chlorek sodu, inaczej sól kuchenna), naturalne źródło elektrolitów (chloru i potasu), regulujących gospodarkę wodno-elektrolitową i kwasowo-zasadową organizmu, wpływających na układ nerwowy i ciśnienie krwi. Sód jest pierwiastkiem niezbędnym do prawidłowego wzrostu. Prawidłowa dawka soli zapobiega przegrzaniu organizmu i udarowi słonecznemu. Zapewnia organizmowi prawidłowe funkcjonowanie mięśni i nerwów. Chlor w połączeniu z sodem, bierze udział w procesie trawienia i utrzymuje równowagę kwasowo-zasadową w organizmie, jako antytoksyna usuwa toksyczne produkty przemiany materii w wątrobie.  Sól kuchenna (Salt) jest składnikiem smakowym i konserwującym wielu produktów spożywczych, preparatów odżywczych i mieszanek elektrolitowych, dostępnych na www.muscle-zone.pl

Dawkowanie: brak określonych norm zużycia, stosowana tak, by zapewnić dostateczną ilość elektrolitów do organizmu (sodu i chloru).

Ostatnio na blogu

Brokuły – ważny składnik diety w nowotworach

Brokuły – ważny składnik diety w nowotworach

Być może nie jesteś fanem brokuła i jego specyficznego smaku, ale nie można mu odmówić pewnych własności, jakie posiadanie w kontekście wpływu na...

czytaj więcej
plecy z dobrym znajomym :)

plecy z dobrym znajomym :)

DIETA + suplementy WITAMINY – po pierwszym posilku z tluszczami, KREATYNA 5g na czczo, VIVOMIXX 1 saszetka co 3 dni OMEGE3 +D3+MK2 1 kaps. dziennie...

czytaj więcej
Aktywność fizyczna w przebiegu ciąży

Aktywność fizyczna w przebiegu ciąży

W poprzednich dwóch artykułach wyjaśniliśmy sobie: – na czym polega właściwie zbilansowane żywienie w ciąży oraz czego warto w diecie prenatalnej...

czytaj więcej
Mocno czekoladowe brownie z batata

Mocno czekoladowe brownie z batata

Witajcie, dziś przygotowałem dla Was przepis na pyszne brownie. Kluczowym składnikiem jest batat – produkt posiadający wielu zwolenników oraz...

czytaj więcej
German Volume Training a hipertrofia, siła i kompozycja ciała

German Volume Training a hipertrofia, siła i kompozycja ciała

GVT czyli już sławny w świecie kulturystyce i sportów siłowych ‘German Volume Training’ jest dość popularnym sposobem trenowania. Wybierają go osoby...

czytaj więcej
Śniadanie – rzeczywiście najważniejszy posiłek w ciągu dnia?

Śniadanie – rzeczywiście najważniejszy posiłek w ciągu dnia?

Pośród wielu entuzjastów zdrowego stylu życia i wysportowanej sylwetki relatywnie często pokutuje twierdzenie, iż codzienne spożywanie śniadania jest...

czytaj więcej

Zapisz się na newslettera Sklepu MZ
Odbieraj kupony rabatowe, aktualności ze Sklepu MZ, specjalne oferty i wiele więcej!

Biuro obsługi klienta

Pomoc i konsultacje

MZKatalog - polecani dietetycy

MZKatalog - polecani trenerzy

MZKatalog - polecane kluby

MZ SUPPLEMENTS LTD
FARFIELD PARK ROTHERHAM S63 5DB
sklep@mz-store.pl +48 501 537 027