Since 2005
Aktualnie jesteś:
Wybierz język:
Potrzebujesz pomocy?
Zostaw nam wiadomość
Wybierz język:
Wybierz walutę: $ £
Since 2005
Aktualnie jesteś:
  • Popularne
    Polska.
    Niemcy.
    Wielka Brytania.
    Irlandia.
  • A
    Australia
    Austria
  • B
    Białoruś
    Belgia
    Boliwia
    Brazylia
    Bułgaria
  • C
    Chile
    Chorwacja
    Cypr
    Czechy
  • D
    Dania
  • E
    Estonia
  • F
    Finlandia
    Francja
  • G
    Grecja
  • H
    Holandia
    Hiszpania
  • I
    Islandia
    Izrael
  • J
    Japonia
  • K
    Kanada
    Korea Południowa
  • L
    Liechtenstein
    Litwa
    Luksemburg
  • Ł
    Łotwa
  • M
    Malta
    Meksyk
    Monaco
  • N
    Nowa Zelandia
    Norwegia
  • P
    Portugalia
  • R
    Rumunia
    Rosja
    RPA
  • S
    San Marino
    Słowacja
    Słowenia
    Szwecja
    Szwajcaria
  • T
    Turcja
  • U
    Ukraina
    USA
  • W
    Węgry
    Włochy
bok@muscle-zone.pl
Wybierz walutę: $ £
Wybierz język:
0 0,00 zł
Since 2005  bok@muscle-zone.pl  +48 510 054 586
De Luxe Whey De Luxe Whey

Activlab De Luxe Whey to wysokiej jakości odżywka będąca połączeniem dwóch frakcji białka serwatkowego - koncentratu (WPC) oraz izolatu (WPI). Preparat cechuje się dużą zawartością aminokwasów egzogennych, zwłaszcza BCAA. Dostępny jest w kilku pysznych wersjach smakowych i pomaga uzupełnić dzienne zapotrzebowanie na proteiny.

Kompozycja dwóch źródeł białka
Odżywka zawiera koncentrat (WPC) oraz izolat (WPI) białek pozyskiwanych z mleka w proporcji 70:30. WPC odznacza się wyższą zawartością węglowodanów oraz tłuszczy, co spowalnia czas wchłaniania białek. Szacuje się, że czas wchłaniania tej frakcji wynosi od ok. 1 do 3 godzin. WPI natomiast wchłania się w przeciągu godziny, ponieważ jest w nim większa procentowa zawartość aminokwasów (nawet do 90%), a mniejsza jest zawartość węglowodanów oraz tłuszczy. Takie połączenie sprawia, że produkt może być stosowany zarówno bezpośrednio po treningu (dzięki natychmiastowej przyswajalności WPI) oraz np. przed snem (wolniejsze tempo wchłaniania zapewnione przez WPC).

Znakomita biodostępność
Zawartość aminokwasów w białku warunkuje jego stopień przyswajalności oraz możliwości wykorzystania przez organizm, który mierzony jest za pomocą skali BV (biological value). WPC posiada wysoką zawartość aminokwasów egzogennych, których organizm nie może sam wyprodukować i muszą być dostarczone z pożywieniem. Dzięki temu jego wskaźnik BV wynosi 104. BV izolatu, z racji wyższej procentowej zawartości aminokwasów, wynosi natomiast aż 159. Takie wartości mówią o doskonałym wykorzystaniu białka przez organizm, które może być później użyte jako budulec dla mięśni szkieletowych.

Wysoka zawartość aminokwasów BCAA
Aminokwasy o rozgałęzionym łańcuchu bocznym (BCAA) stanowią ważną grupę białek wspierających budowę masy mięśniowej oraz chroniących mięśnie przed procesem katabolizmu. W skład BCAA wchodzą trzy aminokwasy egzogenne: L-Leucyna, L-Walina i L-Izoleucyna. Każdy z nich posiada nieco inne właściwości, ale wszystkie razem nasilają procesy syntezy nowych białek mięśniowych, hamują rozpad tkanki mięśniowej, promują syntezę glikogenu mięśniowego oraz poprawiają metabolizm glukozy w mięśniach.

Niska zawartość cukrów
Produkt zawiera tylko naturalnie występujące w mleku cukry, a dosładzany jest jedynie sukralozą. Dzięki czemu w produkcie jest niska zawartość cukru (1 g na porcję) oraz węglowodanów ogółem. Ponadto odżywka odznacza się niską zawartością laktozy. Laktoza jest naturalnym cukrem mlecznym, który może przysparzać wielu problemów osobom z niską aktywnością enzymu laktazy. Odżywka ta powinna więc przypaść do gustu osobom cierpiącym z powodu nietolerancji tego składnika.

Regeneracja układu ruchu
Aminokwasy stanowią podstawowy budulec dla tkanki mięśniowej, a zapotrzebowanie na nie zwiększa się wraz ze wzrostem aktywności fizycznej. Białko wspiera regenerację nie tylko włókien mięśniowych, które podczas treningu doznają mikourazów, ale także wspomaga odbudowę tkanek łącznych. Ścięgna i więzadła również potrzebują dostawy odpowiedniej porcji aminokwasów by zapewniać odpowiednią stabilność i ruchomość w stawach.

Budowa masy mięśniowej
Odpowiednia podaż białka jest niezbędna do uzyskania odpowiedniej masy mięśniowej w odpowiedzi na trening oporowy. Białko jest konieczne dla przebiegu regeneracji mięśni, a także nasilenia anabolizmu mięśniowego poprzez wpływ na tempo syntezy nowych białek mięśniowych. Podaż białka zwiększa także aktywność czynników odpowiedzialnych za wzrost masy mięśniowej, takich jak insulina czy insulinopodobny czynnik wzrostu-1 (IGF-1).

Podsumowując, Activlab De Luxe Whey to połączenie dwóch form białek pochodzących z mleka – koncentratu oraz izolatu. Połączenie to zapewnia wysoką biodostępność i szybki czas wchłaniania aminokwasów, które wspomagają proces potreningowej regeneracji oraz budowy masy mięśniowej. Idealny do spożycia zaraz po intensywnym wysiłku siłowym.

 

Brak na magazynie
Since 2005
Dodaj do koszyka
De Luxe Whey De Luxe Whey 2000g
ACTIVLAB
149,00 zł

De Luxe Whey 2000g

Smak

Cechy

Siła:
Masa:
Redukcja Wagi:
Regeneracja:

- Paczka u Ciebie nawet pojutrze

- Wysyłka zagraniczna już od 20,56 zł Każde wydane 300,00 zł obniża koszty wysyłki o 10,00 zł

BIURO OBSŁUGI KLIENTA

BOK@MUSCLE-ZONE.PL

+48 510 054 586 (pon.-pt 900-1700)


Masz pytania dotyczące produktu

Konsultacje@muscle-zone.pl

+48 517 278 733 (pon.-pt 900-1700)

Opis produktu
  • Połączenie koncentratu oraz izolatu białek z serwatki mleka
  • Doskonale uzupełnia dzienne zapotrzebowanie na aminokwasy
  • Idealne do spożycia zarówno po treningu, jak i przed snem
  • Wysoka biodostępność aminokwasów
  • Ułatwia budowę masy mięśniowej
  • Niska zawartość cukru i laktozy
  • Bardzo szybki czas wchłaniania
  • Hamuje katabolizm mięśniowy
  • Dostępny w kilku smakach
  • Wysoka zawartość BCAA

Activlab De Luxe Whey to wysokiej jakości odżywka będąca połączeniem dwóch frakcji białka serwatkowego - koncentratu (WPC) oraz izolatu (WPI). Preparat cechuje się dużą zawartością aminokwasów egzogennych, zwłaszcza BCAA. Dostępny jest w kilku pysznych wersjach smakowych i pomaga uzupełnić dzienne zapotrzebowanie na proteiny.

Kompozycja dwóch źródeł białka
Odżywka zawiera koncentrat (WPC) oraz izolat (WPI) białek pozyskiwanych z mleka w proporcji 70:30. WPC odznacza się wyższą zawartością węglowodanów oraz tłuszczy, co spowalnia czas wchłaniania białek. Szacuje się, że czas wchłaniania tej frakcji wynosi od ok. 1 do 3 godzin. WPI natomiast wchłania się w przeciągu godziny, ponieważ jest w nim większa procentowa zawartość aminokwasów (nawet do 90%), a mniejsza jest zawartość węglowodanów oraz tłuszczy. Takie połączenie sprawia, że produkt może być stosowany zarówno bezpośrednio po treningu (dzięki natychmiastowej przyswajalności WPI) oraz np. przed snem (wolniejsze tempo wchłaniania zapewnione przez WPC).

Znakomita biodostępność
Zawartość aminokwasów w białku warunkuje jego stopień przyswajalności oraz możliwości wykorzystania przez organizm, który mierzony jest za pomocą skali BV (biological value). WPC posiada wysoką zawartość aminokwasów egzogennych, których organizm nie może sam wyprodukować i muszą być dostarczone z pożywieniem. Dzięki temu jego wskaźnik BV wynosi 104. BV izolatu, z racji wyższej procentowej zawartości aminokwasów, wynosi natomiast aż 159. Takie wartości mówią o doskonałym wykorzystaniu białka przez organizm, które może być później użyte jako budulec dla mięśni szkieletowych.

Wysoka zawartość aminokwasów BCAA
Aminokwasy o rozgałęzionym łańcuchu bocznym (BCAA) stanowią ważną grupę białek wspierających budowę masy mięśniowej oraz chroniących mięśnie przed procesem katabolizmu. W skład BCAA wchodzą trzy aminokwasy egzogenne: L-Leucyna, L-Walina i L-Izoleucyna. Każdy z nich posiada nieco inne właściwości, ale wszystkie razem nasilają procesy syntezy nowych białek mięśniowych, hamują rozpad tkanki mięśniowej, promują syntezę glikogenu mięśniowego oraz poprawiają metabolizm glukozy w mięśniach.

Niska zawartość cukrów
Produkt zawiera tylko naturalnie występujące w mleku cukry, a dosładzany jest jedynie sukralozą. Dzięki czemu w produkcie jest niska zawartość cukru (1 g na porcję) oraz węglowodanów ogółem. Ponadto odżywka odznacza się niską zawartością laktozy. Laktoza jest naturalnym cukrem mlecznym, który może przysparzać wielu problemów osobom z niską aktywnością enzymu laktazy. Odżywka ta powinna więc przypaść do gustu osobom cierpiącym z powodu nietolerancji tego składnika.

Regeneracja układu ruchu
Aminokwasy stanowią podstawowy budulec dla tkanki mięśniowej, a zapotrzebowanie na nie zwiększa się wraz ze wzrostem aktywności fizycznej. Białko wspiera regenerację nie tylko włókien mięśniowych, które podczas treningu doznają mikourazów, ale także wspomaga odbudowę tkanek łącznych. Ścięgna i więzadła również potrzebują dostawy odpowiedniej porcji aminokwasów by zapewniać odpowiednią stabilność i ruchomość w stawach.

Budowa masy mięśniowej
Odpowiednia podaż białka jest niezbędna do uzyskania odpowiedniej masy mięśniowej w odpowiedzi na trening oporowy. Białko jest konieczne dla przebiegu regeneracji mięśni, a także nasilenia anabolizmu mięśniowego poprzez wpływ na tempo syntezy nowych białek mięśniowych. Podaż białka zwiększa także aktywność czynników odpowiedzialnych za wzrost masy mięśniowej, takich jak insulina czy insulinopodobny czynnik wzrostu-1 (IGF-1).

Podsumowując, Activlab De Luxe Whey to połączenie dwóch form białek pochodzących z mleka – koncentratu oraz izolatu. Połączenie to zapewnia wysoką biodostępność i szybki czas wchłaniania aminokwasów, które wspomagają proces potreningowej regeneracji oraz budowy masy mięśniowej. Idealny do spożycia zaraz po intensywnym wysiłku siłowym.

 

Sposób użycia
Producent
Recenzje (0)

Skład

Skład

Wielkość opakowania: 2000 gPorcja jednorazowa: 30 gIlość porcji w opakowaniu: ok. 66
w porcji (30 g)zawartość%ZDS
Energia115 kcal*
Tłuszcz1,6 g*
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone1 g*
Węglowodany2,1 g*
- w tym cukry1 g*
Białko23 g*
Sól0,16 g*

Pozostałe składniki

Sernik z pomarańcząkoncentrat białka serwatkowego (z mleka, zawiera pochodne soi) 67%, izolat białka serwatkowego (z mleka) 29%, aromaty, naturalny aromat pomarańczy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, substancja słodząca: sukraloza, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik: karoteny.

Pistacjakoncentrat białka serwatkowego (z mleka, zawiera pochodne soi) 67%, izolat białka serwatkowego (z mleka) 29%, aromaty, naturalny aromat pistacji, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, substancja słodząca: sukraloza, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu, barwnik: chlorofile i chlorofiliny

Likier wiśniowy: koncentrat białka serwatkowego (z mleka, zawiera pochodne soi) 67%, izolat białka serwatkowego (z mleka) 29%, aromaty, naturalny aromat wiśni, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, substancja słodząca: sukraloza, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu, koncentrat soku buraczanego w proszku.

Masło orzechowe z maliną: koncentrat białka serwatkowego (z mleka, zawiera pochodne soi) 67%, izolat białka serwatkowego (z mleka) 29%, aromaty (zawierają orzeszki ziemne), naturalny aromat maliny, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, substancja słodząca: sukraloza, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik: karmel amoniakalny.

Ciasteczko z kremem: koncentrat białka serwatkowego (z mleka, zawiera pochodne soi) 67%, izolat białka serwatkowego (z mleka) 29%, aromaty, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, substancja słodząca: sukraloza, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu, barwniki: karoteny i karmel amoniakalny.

Podobne produkty
Najlepiej połączyć z
Novedex XT
Novedex XT
GASPARI

Produkt zwiększający poziom wolnego testosteronu i ograniczający poziom estrogenów. Zwiększa siłę i wytrzymałość.

209,00 zł
więcej
Fucoxanthin
Fucoxanthin
APOLLO'S HEGEMONY

Naturalnie występująca substancja, efektywnie wspomagająca utratę tkanki tłuszczowej.

79,00 zł
więcej
L-Carnitine SoftGel
L-Carnitine SoftGel
TREC

Silnie skoncentrowana l-karnityna w żelowych kapsułkach. Wspomaga redukcję tłuszczu i zwiększa koncentrację.

35,00 zł
więcej
Scorch
Scorch
MAN

Suplement wspomagający spalanie tłuszczu. Stymuluje, ogranicza łaknienie i hamuje katabolizm.

149,00 zł
więcej
Black Spider
Black Spider
CLOMA PHARMA

Preparat wspomagający spalanie tkanki tłuszczowej. Poprawia termogenezę i koncentrację, ogranicza łaknienie.

149,00 zł
więcej
L-Carnitine 1000
L-Carnitine 1000 Promocja
BIOTECH USA

L-karnityna w formie tabletek. Wspomaga redukcję tkanki tłuszczowej oraz stymuluje przemianę materii.

29,00 zł 22,00 zł
więcej

Wartość energetyczna

Informacja

Wartość energetyczna jest określana po podstawie składu chemicznego danego produktu żywnościowego, przy pomocy tzw. fizjologicznych równoważników energetycznych., określających wartość energii metabolicznej zawartej w 1 g składnika. Najczęściej stosowany jest równoważnik Atwatera wynoszący: dla białka 4 kcal/g, dla węglowodanów 4kcal/g i dla tłuszczu 9kcal/g.

Tłuszcz

Informacja

Tłuszcz jest niezbędnym składnikiem pokarmowym organizmów roślinnych i zwierzęcych. Ze względu na wartość odżywczą i skład dzielimy tłuszcze na : nasycone (jednonasycone- i wielonasycone- kwasy tłuszczowe) oraz nienasycone kwasy tłuszczowe (w tym: niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe – NNKT). Do grupy tłuszczowców należą: tłuszcze właściwe (triacyloglicerole, woski), tłuszcze złożone (glikolipidy, fosfolipidy), sterole i izoprenoidy. Nasycone kwasy tłuszczowe, to grupa kwasów tłuszczowych posiadających różnej długości łańcuch węglowy, w którym za wyjątkiem grupy karboksylowej, każdy z atomów węgla jest połączony pojedynczym wiązaniem. Mogą wpływać niekorzystnie na profil lipidowy, dlatego powinno się ich używać w ograniczonych ilościach. Tłuszcze stanowią skoncentrowane źródło energii, o różnym smaku, ułatwiających spożycie i przełykanie pokarmów. Pełnią funkcje budulcowe (wchodzą w skład błon komórkowych i współtworzą istotę białą mózgu). NNKT są prekursorami hormonów tkankowych i aktywnych biologicznie związków. Do nienasyconych kwasów tłuszczowych zaliczamy kwasy z grup Omega-3, Omega-6 i Omega-9 (ostatnia cyfra informuje, na którym licząc od końca łańcuchu występuje podwójne wiązanie W odpowiedzi łańcuchu węglowym.   Do NNKT należą: kwasy średniołańcuchowe Omega 3 [n-3] zaliczane do NNKT [niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych] oraz długołańcuchowe (kwas eikozapentaenowy [EPA] i kwas dokozaheksaenowy [DHA]), Omega-6 i Omega-9. Liczba  informuje, że ostatnie podwójne wiązanie w łańcuchu węglowym występuje przy trzecim od końca atomie węgla. Kwasy z grupy Omega 3 są istotnym składnikiem błon komórkowych, są prekursorami i aktywatorami biologicznymi eikozanoidów. Muszą być łączone ze spożyciem w odpowiednich proporcjach kwasów grupy Omega-6.

Dawkowanie: W zależności od zapotrzebowania i stosowane diety. Zasadniczo przyjmuje się, że tłuszcze powinny stanowić 20–30% wartości energetycznej (kaloryczności) codziennych posiłków.

Kwasy tłuszczowe nasycone

Informacja

Nasycone kwasy tłuszczowe to grupa kwasów tłuszczowych posiadających różnej długości łańcuch węglowy, w którym za wyjątkiem grupy karboksylowej, każdy z atomów węgla jest połączony pojedynczym wiązaniem. Nasycone kwasy tłuszczowe określane są potocznie złym tłuszczem, mogącym wpływać niekorzystnie na poziom cholesterolu, szczególnie poprzez działanie kwasów: laurynowego, mirystynowego i palmitynowego, w związku z czym ich spożycie powinno być ograniczane. Badania naukowe przeprowadzone w tej materii nie potwierdzają w całości panujących przekonań.

Węglowodany

Informacja

Węglowodany są podstawowym składnikiem odżywczym. Dzieli się je na: cukry proste (monosacharydy), dwucukry (disacharydy) i wielocukry (polisacharydy). Pod względem przyswajalności przez organizm ludzki dzieli się węglowodany na: przyswajalne tj. takie, które ulegają strawieniu w przewodzie pokarmowym przenosząc energię do tkanek i komórek (m.in. skrobia, fruktoza) i nieprzyswajalne, odporne na działanie enzymów trawiennych (np. błonnik). Wpływają na poziom glukozy we krwi (indeks glikemiczny) i gospodarkę insulinową (indeks insulinowy). Największe zapotrzebowanie na węglowodany następuje przed aktywnością fizyczną lub w jej trakcie, gdyż potęgują zdolności wysiłkowe, spożywane po wysiłku zapewniają regenerację organizmu. W diecie sportowej duże znaczenie ma tempo wchłaniania węglowodanów i reakcja na nie organizmu. Dostępne w postaci monopreparatów oraz wchodzą w skład preparatów energetycznych, odżywek, stacków kreatynowych, boosterów azotowych.

Dawkowanie: wg statystyk Instytutu Żywności i Żywienia, węglowodany powinny zawierać 50 % wartości energetycznej dobowego spożycia. W niektórych dietach stosuje się szczątkowo spożycie węglowodanów nie przekraczające 30g/24h.

Cukry

Informacja

Cukry są głównym łatwo przyswajalnym paliwem w organizmie. Dzielimy je na monosacharydy (cukry proste) – glukoza (cukier gronowy), fruktoza (cukier owocowy) ; dwucukry (di-sacharydy) – laktoza, maltoza, sacharoza; cukry złożone – skrobia. Większość z nich w procesie spalania przechodzi w glukozę. Cukry charakteryzują się słodkością i podwyższają indeks glikemiczny (wyjątkiem jest fruktoza). Najzdrowszym źródłem pozyskiwania cukrów prostych jest dieta zawierająca tzw. Produkty pierwszego przemiału oraz świeże owoce i warzywa w postaci nieprzetworzonej.

Przy obciążeniach siłowych spożywane w trakcie treningu opóźniają objawy zmęczenia, wpływając na odpowiednie nawodnienie organizmu i zachowanie części glikogenu. Po skończonym treningu przyspieszają regenerację organizmu i uzupełniają wydatki energetyczne. Nadmiar cukrów prostych powoduje nagromadzenie nadmiaru tłuszczu i wzrost tkanki tłuszczowej.  Zaleca się odpowiedzialne korzystanie z cukrów prostych u diabetyków, zarówno w przypadku hiperglikemii (poziomu cukru przewyższającego dopuszczalne normy), jak i hipoglikemii (poziomu cukru spadającego poniżej dolnej granicy normy). Nadmiar spożywania cukrów prostych może powodować próchnicę zębów.

Cukry proste wchodzą w skład wielu suplementów diety, najczęściej stosowane w preparatach węglowodanowo-białkowych i węglowodanowych.  

Dawkowanie: Uprawiającym wyczynowo sport zaleca się spożywanie cukrów prostych jedynie podczas wysiłku i bezpośrednio po zakończeniu treningu.

Białko

Informacja

Białko (proteiny, polipeptydy) jest polimerem, którego podstawowymi jednostkami (monomerami) są aminokwasy. Białko zbudowane jest z atomów węgla, tlenu, azotu, wodoru oraz siarki, i jest elementarnym składnikiem odżywczym niezbędnym do prawidłowego funkcjonowania organizmu, budulcem i składnikiem tkanek, wchodzą w skład hormonów i enzymów oraz innych substancji bioaktywnych. Białko warunkuje prawidłowy metabolizm oraz przebieg procesów energetycznych, a także wszystkich innych procesów życiowych. Źródłem naturalnego pozyskania białka są pokarmy pochodzenia zwierzęcego (m.in. mięso, ryby, jaja, nabiał) i roślinnego )rośliny strączkowe, soja). Niedobór protein prowadzi do niedożywienia białkowego i znacznego osłabienia organizmu. Może prowadzić do anemii, zmniejszenia odporności immunologicznej, zwiotczenia mięśni, zaburzeń układu trawiennego. Również przedawkowanie białka jest niewskazane, gdyż może doprowadzić do zakwaszenia organizmu i zaburzać pracę układu pokarmowego oraz wzrost stężenia homocysteiny we krwi. Jest składnikiem wielu suplementów i odżywek koniecznych do właściwego funkcjonowania organizmu, zarówno wykazującego się małą aktywnością fizyczną, jak i trenujących konkurencje siłowe i wytrzymałościowe.

Dawkowanie: sportowcy w dyscyplinach siłowych ok. 1,7 – 2,5 g/1 kg masy ciała; sportowcy dyscyplin wytrzymałościowych i wytrzymałościowo-siłowych ok. 1,3 – 2g/1 kg masy ciała, osoby o niskiej aktywności ok. 0,8 – 1,1 g/1kg masy ciała/24h. W szacowaniu ilości spożywanego białka należy uwzględnić spożycie innych składników odżywczych (węglowodanów i tłuszczy)

Sól

Informacja

Salt (chlorek sodu, inaczej sól kuchenna), naturalne źródło elektrolitów (chloru i potasu), regulujących gospodarkę wodno-elektrolitową i kwasowo-zasadową organizmu, wpływających na układ nerwowy i ciśnienie krwi. Sód jest pierwiastkiem niezbędnym do prawidłowego wzrostu. Prawidłowa dawka soli zapobiega przegrzaniu organizmu i udarowi słonecznemu. Zapewnia organizmowi prawidłowe funkcjonowanie mięśni i nerwów. Chlor w połączeniu z sodem, bierze udział w procesie trawienia i utrzymuje równowagę kwasowo-zasadową w organizmie, jako antytoksyna usuwa toksyczne produkty przemiany materii w wątrobie.  Sól kuchenna (Salt) jest składnikiem smakowym i konserwującym wielu produktów spożywczych, preparatów odżywczych i mieszanek elektrolitowych, dostępnych na www.muscle-zone.pl

Dawkowanie: brak określonych norm zużycia, stosowana tak, by zapewnić dostateczną ilość elektrolitów do organizmu (sodu i chloru).

Biuro obsługi klienta

Współpraca

Reklamacje

+48 510-054-586
Zainteresowany współpracą?
Napisz do nas: jakub@muscle-zone.pl JOIN MZ
Premiera w Muscle-Zone!
APOLLO'S HEGEMONY
Synephrine HCL
59,00 zł
APOLLO'S HEGEMONY
CDP Choline
109,00 zł

Za treści na stronie odpowiada

Supps4You LLC

16192 Coastal Hwy
Lewes, 19958 Delaware
USA

Copyright © 2018 by MZ-STORE. All rights reserved.

MZ SUPPLEMENTS LTD
FARFIELD PARK ROTHERHAM S63 5DB
sklep@muscle-zone.pl +48 501 537 027>