Since 2005
Aktualnie jesteś:
Wybierz język:
Potrzebujesz pomocy?
Zostaw nam wiadomość
Wybierz język:
Wybierz walutę: $ £
Since 2005
pl
PLN
Zamówienie:243,00 zł486,00 zł728,00 zł971,00 zł1 214,00 zł
Wysyłka:-13,00 zł-25,00 zł-37,00 zł-49,00 zł-61,00 zł
0 0,00 zł
Since 2005  bok@mz-store.pl  +48 22 602 26 41
Since 2005
Dodaj do koszyka
Zero Bar Zero Bar 50g
Biotech Usa
6,90 zł

Zero Bar 50g

ilość: 50g

Smak:

1-2
Lokalizacja:
Magazyn UE
Dostępność:
duża ilość
dni robocze
od wysyłki
Minimalna data ważności:
2021-04
Do darmowej wysyłki brakuje: 300,00 zł
6,90 złz VAT

od 3 sztuk tylko 6,76 zł /szt. -2%

Biuro obsługi klienta.

PON.-PT 900-1700

Potrzebujesz pomocy w wyborze?

Opis produktu
  • Aż 22,5 g białka w jednym batoniku
  • Niska zawartość węglowodanów
  • Źródło błonnika pokarmowego
  • Zawiera zdrowy tłuszcz kokosowy
  • Wolny od sacharozy i aspartamu
  • Wspomaga wzrost i utrzymanie masy mięśniowej
  • Sprzyja utrzymaniu prawidłowej masy ciała
  • Dodatkowa zawartość przeciwutleniacza – wit. E
  • Dostosowany do osób z nietolerancją glutenu i laktozy
  • Pozbawiony składników modyfikowanych genetycznie
  • Przyjemna, chrupiąca konsystencja i atrakcyjny smak

Biotech Zero Bar to wysokobiałkowy baton o obniżonej zawartości cukru. 1 baton (50 g) zawiera aż 22,5 g wysokiej jakości białka i tylko 6 g węglowodanów, dzięki czemu stanowi idealną przekąskę dla osób aktywnych, zabieganych i dbających o linię. Batonik jest również doskonałym źródłem błonnika pokarmowego oraz witaminy E, która wspiera ochronę przed nadmiarem wolnych rodników.

Wsparcie treningu
Dostarczenie niezbędnych składników odżywczych pozwala w pełni czerpać korzyści płynące z treningu. Spożycie batona proteinowego przed treningiem dostarcza energii uwalnianej stopniowo podczas aktywności fizycznej. Aminokwasy zawarte w batonie wspomagają syntezę nowych włókien mięśniowych oraz usprawniają regenerację mikrouszkodzeń powstałych podczas intensywnego treningu.

Wygoda i mobilność
Jedną z zalet batonów białkowych jest to, że są małe, można mieć je zawsze przy sobie i mogą być bezpośrednio spożyte. Są one doskonałym uzupełnieniem diety dla osób, które nie mają czasu na planowanie i przyrządzanie posiłków. Dodatkowo nie wymagają odmierzania porcji, mieszania, w przeciwieństwie do odżywek białkowych.

Zdrowa przekąska
Baton białkowy może stanowić zdrową przekąskę i pomóc w walce z podjadaniem między posiłkami. Jest sycący, szybko zaspokaja głód i zmniejsza ryzyko chęci sięgnięcia po „coś słodkiego”, dzięki czemu może pomóc w utrzymaniu diety i osiągnięciu wymarzonej sylwetki.

Podsumowując, Biotech Zero Bar to idealne rozwiązanie dla osób żyjących w biegu, zapracowanych i dbających o linię. Jest nie tylko wygodny w użyciu, ale również zaspokaja głód i dostarcza wysokiej jakości składników odżywczych, a ponadto może być stosowany także przez osoby z nietolerancją laktozy czy glutenu.

Sposób użycia
Producent
Recenzje (0)

Skład

Wielkość opakowania: 50 g
w 1 batoniezawartość%ZDS
Wartość energetyczna170 kcal9.4%
Tłuszcz7.5 g11%
Nasycone kwasy tłuszczowe2.5 g13%
Węglowodany5.5 g2.3%
Cukry0.45 g0%
Poliole3.25 g**
Błonnik6.0 g**
Białko20 g45%
Sól0.25 g5.7%
Witamina E (octan DL-alfa-tokoferylu)4.15 mg35

Pozostałe składniki

Ciasteczka z kawałkami czekolady
Protein Blend (izolat białka serwatki (z mleka), białko jaja w proszku, hydrolizowane białko, kazeinian wapnia (z mleka), izolat białka sojowego), substancja utrzymująca wilgoć [glicerol (zawiera soję), maltitole], tłuszcz palmowy, fruktooligosacharydy, ekstrudowana soja, woda, kawałki czekolady [substancja słodząca (maltitole), masa kakaowa, emulgator (lecytyny (soja), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, naturalny aromat], aromaty, emulgator (lecytyny (soja)), substancje żelujące (karagen, chlorek potasu), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, cynamon, substancja konserwująca (sorbinian potasu), substancja słodząca (sukraloza), octan DL-alfa-tokoferylu.
 
Czekoladowo-karmelowy
Protein Blend (izolat białka serwatki (z mleka), białko jaja w proszku, hydrolizowane białko, kazeinian wapnia (z mleka), izolat białka sojowego), substancja utrzymująca wilgoć [glicerol (zawiera soję), maltitole], tłuszcz palmowy, fruktooligosacharydy, woda, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, ekstrudowana soja, kawałki czekolady [substancja słodząca (maltitole), masa kakaowa, emulgator (lecytyny (soja)), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, naturalny aromat], emulgator (lecytyny (soja)), aromaty, substancje żelujące (karagen, chlorek potasu), substancja konserwująca (sorbinian potasu), octan DL-alfa-tokoferylu, substancja słodząca (sukraloza). Możliwa obecność mleka, jaj, glutenu, soi, skorupiaków, dwutlenku siarki i orzechów.
 
Czekoladowo-kokosowy
Protein Blend (izolat białka serwatki (z mleka), białko jaja w proszku, hydrolizowane białko, kazeinian wapnia (z mleka), izolat białka sojowego), substancja utrzymująca wilgoć [glicerol (zawiera soję), maltitole], tłuszcz palmowy, fruktooligosacharydy, woda, ekstrudowana soja, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, wiórki kokosowe, emulgator (lecytyny (soja)), aromaty, substancje żelujące (karagen, chlorek potasu), substancja konserwująca (sorbinian potasu), substancja słodząca (sukraloza), octan DL-alfa-tokoferylu.  Możliwa obecność mleka, jaj, glutenu, soi, skorupiaków, dwutlenku siarki i orzechów.
 
Cappuccino
Protein Blend (izolat białka serwatki (z mleka), białko jaja w proszku, hydrolizowane białko, kazeinian wapnia (z mleka), izolat białka sojowego), substancje utrzymujące wilgoć [glicerol (zawiera soję), maltitole], tłuszcz palmowy, fruktooligosacharydy, woda, ekstrudowana soja, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny (soja)), substancje żelujące (karagen, chlorek potasu), aromaty, kawa rozpuszczalna (0,4%), cynamon, substancja konserwująca (sorbinian potasu), substancja słodząca (sukraloza), octan DL-alfa-tokoferylu. Zawiera kofeinę;  nie zaleca się stosowania u dzieci i kobiet w ciąży (18 mg/ 100 g)).
 
Czekoladowo-bananowy
Protein Blend (izolat białka serwatki (z mleka), białko jaja w proszku, hydrolizowane białko, kazeinian wapnia (z mleka), izolat białka sojowego), substancja utrzymująca wilgoć [glicerol (zawiera soję), maltitole], tłuszcz palmowy, fruktooligosacharydy, woda, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, ekstrudowana soja, kawałki czekolady [substancja słodząca (maltitole), masa kakaowa, emulgator (lecytyny (soja)), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, naturalny aromat], emulgator (lecytyny (soja)), aromaty, substancje żelujące (karagen, chlorek potasu), substancja konserwująca (sorbinian potasu), octan DL-alfa-tokoferylu, substancja słodząca (sukraloza).
 
Szarlotka (ApplePie)
Zero Protein Blend (izolat białka serwatki (z mleka), białko jaja w proszku, hydrolizowane białko, kazeinian wapnia (z mleka), izolat białka sojowego), tłuszcze roślinne (palmowy, kokosowy), fruktooligosacharydy, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol (zawiera soję)), substancje słodzące (maltitole, sukraloza), ekstrudowana soja, woda, kawałki czekolady [substancja słodząca (maltitole), masa kakaowa, emulgator (lecytyny (soja)), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat], emulgator(lecytyny (soja)), aromaty, cynamon w proszku, substancje żelujące (karagen, chlorek potasu), substancja koncerwująca (sorbinian potasu), octan DL-alfa-tokoferylu, barwnik (tartrazyna**). **Tartrazyna może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci. Możliwa obecność mleka, jaj, glutenu, soi, skorupiaków, dwutlenku siarki i orzechów. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Podobne produkty
Najlepiej połączyć z
Olimp
24,00 zł
(2)

Preparat węglowodanowy dla sportowców. Zapewnia większą siłę oraz szybszy przebieg procesów regeneracyjnych.

Kupuję
Biotech Usa
37,00 zł

Odżywka białkowo-węglowodanowa z dodatkiem kreatyny i błonnika wspomagająca budowę masy mięśniowej.

Kupuję
Mr. Tonito
24,90 zł

Całkowicie pozbawiona cukru, przepyszna galaretka, zawierająca witaminy A,C i E. Idealny pomysł na deser.

Kupuję
Garden Of Life
259,00 zł

Zamiennik posiłku przyjazny diecie ketogenicznej. Optymalne proporcje tłuszczu, białka i węglowodanów.

Kupuję
Jell-o
9,50 zł

Przepyszny deser lub dodatek do fit-wypieków całkowicie pozbawiony szkodliwych dla zdrowia cukrów i tłuszczów.

Kupuję
Aliness
69,90 zł

Naturalny preparat aminokwasowy. Dostarcza wszystkich egzogennych aminokwasów.

Kupuję

Wartość energetyczna

Informacja

Wartość energetyczna jest określana po podstawie składu chemicznego danego produktu żywnościowego, przy pomocy tzw. fizjologicznych równoważników energetycznych., określających wartość energii metabolicznej zawartej w 1 g składnika. Najczęściej stosowany jest równoważnik Atwatera wynoszący: dla białka 4 kcal/g, dla węglowodanów 4kcal/g i dla tłuszczu 9kcal/g.

Tłuszcz

Informacja

Tłuszcz jest niezbędnym składnikiem pokarmowym organizmów roślinnych i zwierzęcych. Ze względu na wartość odżywczą i skład dzielimy tłuszcze na : nasycone (jednonasycone- i wielonasycone- kwasy tłuszczowe) oraz nienasycone kwasy tłuszczowe (w tym: niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe – NNKT). Do grupy tłuszczowców należą: tłuszcze właściwe (triacyloglicerole, woski), tłuszcze złożone (glikolipidy, fosfolipidy), sterole i izoprenoidy. Nasycone kwasy tłuszczowe, to grupa kwasów tłuszczowych posiadających różnej długości łańcuch węglowy, w którym za wyjątkiem grupy karboksylowej, każdy z atomów węgla jest połączony pojedynczym wiązaniem. Mogą wpływać niekorzystnie na profil lipidowy, dlatego powinno się ich używać w ograniczonych ilościach. Tłuszcze stanowią skoncentrowane źródło energii, o różnym smaku, ułatwiających spożycie i przełykanie pokarmów. Pełnią funkcje budulcowe (wchodzą w skład błon komórkowych i współtworzą istotę białą mózgu). NNKT są prekursorami hormonów tkankowych i aktywnych biologicznie związków. Do nienasyconych kwasów tłuszczowych zaliczamy kwasy z grup Omega-3, Omega-6 i Omega-9 (ostatnia cyfra informuje, na którym licząc od końca łańcuchu występuje podwójne wiązanie W odpowiedzi łańcuchu węglowym.   Do NNKT należą: kwasy średniołańcuchowe Omega 3 [n-3] zaliczane do NNKT [niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych] oraz długołańcuchowe (kwas eikozapentaenowy [EPA] i kwas dokozaheksaenowy [DHA]), Omega-6 i Omega-9. Liczba  informuje, że ostatnie podwójne wiązanie w łańcuchu węglowym występuje przy trzecim od końca atomie węgla. Kwasy z grupy Omega 3 są istotnym składnikiem błon komórkowych, są prekursorami i aktywatorami biologicznymi eikozanoidów. Muszą być łączone ze spożyciem w odpowiednich proporcjach kwasów grupy Omega-6.

Dawkowanie: W zależności od zapotrzebowania i stosowane diety. Zasadniczo przyjmuje się, że tłuszcze powinny stanowić 20–30% wartości energetycznej (kaloryczności) codziennych posiłków.

Kwasy tłuszczowe nasycone

Informacja

Nasycone kwasy tłuszczowe to grupa kwasów tłuszczowych posiadających różnej długości łańcuch węglowy, w którym za wyjątkiem grupy karboksylowej, każdy z atomów węgla jest połączony pojedynczym wiązaniem. Nasycone kwasy tłuszczowe określane są potocznie złym tłuszczem, mogącym wpływać niekorzystnie na poziom cholesterolu, szczególnie poprzez działanie kwasów: laurynowego, mirystynowego i palmitynowego, w związku z czym ich spożycie powinno być ograniczane. Badania naukowe przeprowadzone w tej materii nie potwierdzają w całości panujących przekonań.

Węglowodany

Informacja

Węglowodany są podstawowym składnikiem odżywczym. Dzieli się je na: cukry proste (monosacharydy), dwucukry (disacharydy) i wielocukry (polisacharydy). Pod względem przyswajalności przez organizm ludzki dzieli się węglowodany na: przyswajalne tj. takie, które ulegają strawieniu w przewodzie pokarmowym przenosząc energię do tkanek i komórek (m.in. skrobia, fruktoza) i nieprzyswajalne, odporne na działanie enzymów trawiennych (np. błonnik). Wpływają na poziom glukozy we krwi (indeks glikemiczny) i gospodarkę insulinową (indeks insulinowy). Największe zapotrzebowanie na węglowodany następuje przed aktywnością fizyczną lub w jej trakcie, gdyż potęgują zdolności wysiłkowe, spożywane po wysiłku zapewniają regenerację organizmu. W diecie sportowej duże znaczenie ma tempo wchłaniania węglowodanów i reakcja na nie organizmu. Dostępne w postaci monopreparatów oraz wchodzą w skład preparatów energetycznych, odżywek, stacków kreatynowych, boosterów azotowych.

Dawkowanie: wg statystyk Instytutu Żywności i Żywienia, węglowodany powinny zawierać 50 % wartości energetycznej dobowego spożycia. W niektórych dietach stosuje się szczątkowo spożycie węglowodanów nie przekraczające 30g/24h.

Cukry

Informacja

Cukry są głównym łatwo przyswajalnym paliwem w organizmie. Dzielimy je na monosacharydy (cukry proste) – glukoza (cukier gronowy), fruktoza (cukier owocowy) ; dwucukry (di-sacharydy) – laktoza, maltoza, sacharoza; cukry złożone – skrobia. Większość z nich w procesie spalania przechodzi w glukozę. Cukry charakteryzują się słodkością i podwyższają indeks glikemiczny (wyjątkiem jest fruktoza). Najzdrowszym źródłem pozyskiwania cukrów prostych jest dieta zawierająca tzw. Produkty pierwszego przemiału oraz świeże owoce i warzywa w postaci nieprzetworzonej.

Przy obciążeniach siłowych spożywane w trakcie treningu opóźniają objawy zmęczenia, wpływając na odpowiednie nawodnienie organizmu i zachowanie części glikogenu. Po skończonym treningu przyspieszają regenerację organizmu i uzupełniają wydatki energetyczne. Nadmiar cukrów prostych powoduje nagromadzenie nadmiaru tłuszczu i wzrost tkanki tłuszczowej.  Zaleca się odpowiedzialne korzystanie z cukrów prostych u diabetyków, zarówno w przypadku hiperglikemii (poziomu cukru przewyższającego dopuszczalne normy), jak i hipoglikemii (poziomu cukru spadającego poniżej dolnej granicy normy). Nadmiar spożywania cukrów prostych może powodować próchnicę zębów.

Cukry proste wchodzą w skład wielu suplementów diety, najczęściej stosowane w preparatach węglowodanowo-białkowych i węglowodanowych.  

Dawkowanie: Uprawiającym wyczynowo sport zaleca się spożywanie cukrów prostych jedynie podczas wysiłku i bezpośrednio po zakończeniu treningu.

Błonnik

Informacja

Błonnik pokarmowy jest mieszaniną substancji niestrawionych i nie wchłoniętych przez organizm ludzki. Ze względu na właściwości dzieli się na: błonnik nierozpuszczalny (m.in. celuloza [polisacharyd] znajdujący się w owocach i warzywach), błonnik częściowo rozpuszczalny (m.in. hemicelulozy występujące z ziarnie zbóż i błonnik rozpuszczalny (m.in. pektyny, gumy, śluzy [polisacharydy]). Błonnik wpływa na układ pokarmowy i trawienny regulując jego działanie. Dzięki wypełnieniu żołądka (poczucia sytości) obniża łaknienie, obniża poziom trójglicerydów i cholesterolu a w konsekwencji może wspomagać proces odchudzania i utrzymanie szczupłej sylwetki. Wpływa również na poziom glukozy we krwi oraz oczyszczanie organizmu z toksyn. Dostępny w postaci preparatów sproszkowanych (kapsułek i proszków), zawierających w większości frakcje rozpuszczalne (pektyny, gumy i śluzy) odchudzających i zamienników posiłków.

Dawkowanie: 10–20 gramów na dobę, przed lub w czasie posiłków, obficie popijając wodą.

Białko

Informacja

Białko (proteiny, polipeptydy) jest polimerem, którego podstawowymi jednostkami (monomerami) są aminokwasy. Białko zbudowane jest z atomów węgla, tlenu, azotu, wodoru oraz siarki, i jest elementarnym składnikiem odżywczym niezbędnym do prawidłowego funkcjonowania organizmu, budulcem i składnikiem tkanek, wchodzą w skład hormonów i enzymów oraz innych substancji bioaktywnych. Białko warunkuje prawidłowy metabolizm oraz przebieg procesów energetycznych, a także wszystkich innych procesów życiowych. Źródłem naturalnego pozyskania białka są pokarmy pochodzenia zwierzęcego (m.in. mięso, ryby, jaja, nabiał) i roślinnego )rośliny strączkowe, soja). Niedobór protein prowadzi do niedożywienia białkowego i znacznego osłabienia organizmu. Może prowadzić do anemii, zmniejszenia odporności immunologicznej, zwiotczenia mięśni, zaburzeń układu trawiennego. Również przedawkowanie białka jest niewskazane, gdyż może doprowadzić do zakwaszenia organizmu i zaburzać pracę układu pokarmowego oraz wzrost stężenia homocysteiny we krwi. Jest składnikiem wielu suplementów i odżywek koniecznych do właściwego funkcjonowania organizmu, zarówno wykazującego się małą aktywnością fizyczną, jak i trenujących konkurencje siłowe i wytrzymałościowe.

Dawkowanie: sportowcy w dyscyplinach siłowych ok. 1,7 – 2,5 g/1 kg masy ciała; sportowcy dyscyplin wytrzymałościowych i wytrzymałościowo-siłowych ok. 1,3 – 2g/1 kg masy ciała, osoby o niskiej aktywności ok. 0,8 – 1,1 g/1kg masy ciała/24h. W szacowaniu ilości spożywanego białka należy uwzględnić spożycie innych składników odżywczych (węglowodanów i tłuszczy)

Sól

Informacja

Salt (chlorek sodu, inaczej sól kuchenna), naturalne źródło elektrolitów (chloru i potasu), regulujących gospodarkę wodno-elektrolitową i kwasowo-zasadową organizmu, wpływających na układ nerwowy i ciśnienie krwi. Sód jest pierwiastkiem niezbędnym do prawidłowego wzrostu. Prawidłowa dawka soli zapobiega przegrzaniu organizmu i udarowi słonecznemu. Zapewnia organizmowi prawidłowe funkcjonowanie mięśni i nerwów. Chlor w połączeniu z sodem, bierze udział w procesie trawienia i utrzymuje równowagę kwasowo-zasadową w organizmie, jako antytoksyna usuwa toksyczne produkty przemiany materii w wątrobie.  Sól kuchenna (Salt) jest składnikiem smakowym i konserwującym wielu produktów spożywczych, preparatów odżywczych i mieszanek elektrolitowych, dostępnych na www.muscle-zone.pl

Dawkowanie: brak określonych norm zużycia, stosowana tak, by zapewnić dostateczną ilość elektrolitów do organizmu (sodu i chloru).

Witamina E

Informacja

Witamina E (tokoferol) jest rozpuszczalna w tłuszczach. Dzięki działaniu przeciwutleniającemy stanowi ochronę innych witamin (np. witaminy A). Chroni organizm przed działaniem wolnych rodników, wzmacnia ścianki i przepustowość naczyń krwionośnych powodując ich rozszerzanie i rozpuszczanie skrzepów. Dzięki obniżaniu krzepliwości stosowana jest jako lek przeciwmiażdżycowy, pozwala na prawidłowy przebieg ciąży. We współdziałaniu z selenem opóźnia proces starzenia się komórek, wzmacniając tkankę łączną. W pożywieniu występuje w: pieczywie pełnoziarnistym, kiełkach i ziarnach zbóż, olejach roślinnych (sojowy, słonecznikowy), w ziarnach soi i słonecznika, tłuszczach roślinnych i żółtkach jaj kurzych. Stosowana również w medycynie sportowej w postaci odżywek i suplementów.

Niedobór witaminy E ogranicza  budowę czerwonych ciałek krwi, powoduje zmiany w mięśniach oraz zaburzenia w przebiegu ciąży u kobiet.

Dawkowanie: U dzieci 0,5 mg/1 kg wagi; u dorosłych 10–30 mg na dobę.

Ostatnio na blogu

Biohacking – symbioza humanizmu z naukami biologicznymi

Biohacking – symbioza humanizmu z naukami biologicznymi

Biohacking, definiowany jako ulepszanie swojego życie poprzez łączenie wpływu nauki, technologii i natury, szybko zajmuje czołowe miejsce...

czytaj więcej
Jak trening oporowy wpływa na wrażliwość insulinową Twojego organizmu?

Jak trening oporowy wpływa na wrażliwość insulinową Twojego organizmu?

Najnowsze badania wykazują, że ludzie nie muszą spędzać wielu godzin na siłowni, aby pozytywnie wpłynąć na swoje zdrowie! Według wcześniejszych badań...

czytaj więcej
Mio-inozytol i D-chiro-inozytol: leczenie pierwszego rzutu PCOS

Mio-inozytol i D-chiro-inozytol: leczenie pierwszego rzutu PCOS

Inozytol należy do witamin z grupy B i jest ważnym składnikiem błony komórkowej. Inozytol znajduje się w owocach, ziarnach,...

czytaj więcej
Flush po niacynie – niebezpieczny dla naszego zdrowia?

Flush po niacynie – niebezpieczny dla naszego zdrowia?

Niacin flush  (lub flush niacynowy) jest powszechnym skutkiem ubocznym przyjmowania wysokich dawek suplementów niacyny, które mogą być przepisane w celu...

czytaj więcej
W jaki sposób twój mikrobiom jelitowy wpływa na Twoje zdrowie

W jaki sposób twój mikrobiom jelitowy wpływa na Twoje zdrowie

Termin „mikroflora” opisuje skupisko mikroorganizmów, które koncentrują się w określonym środowisku w ludzkim ciele. Mikroflora może znajdować...

czytaj więcej
Stewia – najsłodsza roślina świata i zero kalorii

Stewia – najsłodsza roślina świata i zero kalorii

Stewia, a przynajmniej jedna z jej blisko dwustu odmian (Stevia rebaudiana) znana jest na całym świecie. Powodem tej popularności jest jej niebywale słodki...

czytaj więcej

Zapisz się na newslettera Sklepu MZ
Odbieraj kupony rabatowe, aktualności ze Sklepu MZ, specjalne oferty i wiele więcej!

Biuro obsługi klienta

Pomoc i konsultacje

MZKatalog - polecani dietetycy

MZKatalog - polecani trenerzy

MZKatalog - polecane kluby

Supps4You LLC
Unit 3 Enterprise Court, Farfield Park Rotherham S63 5DB
sklep@mz-store.pl +48 501 537 027