Popularne artykuły

Na czym powinniśmy smażyć? Tłuszcze roślinne czy zwierzęce?
Ciekawostki kulinarne

Na czym powinniśmy smażyć? Tłuszcze roślinne czy zwierzęce? 

Witajcie!

Zastanawialiście się kiedyś czy aby na pewno wybieracie odpowiednie tłuszcze do smażenia?
Niektórzy nie zwracają na to kompletnie uwagi, smażą na pierwszym lepszym tłuszczu/ oleju, który wpada im w ręce.

Proces obróbki termicznej jest bardzo ważnym elementem przygotowywania potraw, zadbajmy o to, żeby walory zdrowotne produktu zostały zmaksymalizowane, a nie żeby zdrowy produkt stawał się mniej pożądany dla naszego zdrowia!

Zapraszam do obejrzenia filmu i subskrybowania mojego kanału YT!

Znajdziecie mnie na www.facebook.pl/olikanek

Powiązane artykuły

Dodaj komentarz

Wymagane pola są zaznaczone *