Proteinowa biała czekolada z malinami

Paulina Mogilnicka

Proteinowa biała czekolada jest bardzo prosta w przygotowaniu.

Wystarczą tylko dwa podstawowe składniki i 15 minut wolnego czasu. Gotową czekoladę lub czekoladki można przechowywać przez długi czas w zamrażalniku i jeść, gdy dopadnie nas ochota na słodkie. Koniecznie wypróbuj!

Składniki:

Przygotowanie:

Olej kokosowy rozpuść i wymieszaj z odżywką białkową.

Maliny ułóż w silikonowej foremce na pralinki i zalej przygotowaną masą. Wierzch posyp wiórkami kokosowymi.

Całość wstaw do zamrażalnika na 10 minut. Smacznego!

Możesz przygotować też inną wersję czekoladek. Użyj odżywki białkowej o smaku czekoladowym i dodaj 10 g kakao.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *