Since 2005
Aktualnie jesteś:
Wybierz język:
Potrzebujesz pomocy?
Zostaw nam wiadomość
Wybierz język:
Wybierz walutę: $ £
Since 2005
pl
PLN
0 0,00 zł
Since 2005  bok@mz-store.pl  +48 510 054 586
Oh Yeah! Bar Oh Yeah! Bar

ISS Research Oh Yeah! to pyszna przekąska dostarczająca aminokwasów z wysokiej jakości białek mlecznych. Zawiera aż 28g białka w porcji i stanowi ciekawą alternatywę dla sklepowych batonów, w których próżno szukać aminokwasów. Idealnie sprawdzi się w przerwach między posiłkami i podczas ochoty na słodką przekąskę.

Odżywczy baton proteinowy, dostarcza wysokiej jakości aminokwasów pochodzących z białek mlecznych. Dzięki temu pozwala uzupełnić dzienne zapotrzebowanie na proteiny i wspomaga proces budowy masy mięśniowej. Aminokwasy są niezbędnym składnikiem do wzrostu muskulatury i stanowią znaczną część ich masy. Odpowiednia dzienna podaż protein pozwala na zajście procesów anabolicznych oraz regenerację włókien mięśniowych po wysiłku fizycznym.

Dostarczenie protein przy długotrwałych przerwach między posiłkami może zahamować aktywność enzymów proteolitycznych w tkance mięśniowej, które pozyskują z nich energię podczas postu. Proces ten nazywany jest katabolizmem, a tkanka mięśniowa jest mocno narażona na jego aktywność podczas długotrwałego wysiłku fizycznego i braku odpowiedniej podaży protein oraz energii pochodzącej z węglowodanów lub tłuszczy.

Przekąska jest także źródłem węglowodanów prostych, które mogą być szybko wykorzystane na potrzeby energetyczne lub uzupełnienie glikogenu mięśniowego. Przyjmowanie batona przed lub w trakcie długotrwałego wysiłku pomaga zwiększyć produkcję energii w organizmie i przyczynić się do poprawy osiągów sportowych. Natomiast spożycie produktu po treningu może korzystnie wpłynąć na poziom glikogenu mięśniowego.

Produkt charakteryzuje się także niską zawartością tłuszczy, w tym tłuszczy nasyconych, które w sklepowych batonach występują w znacznie większych ilościach. Opóźniają one wchłanianie się białek i węglowodanów oraz mogą przyczyniać się do powstania dyskomfortu trawiennego.

Podsumowując, ISS Research Oh Yeah! to baton proteinowy powstały z wysokiej jakości białek mlecznych. Charakteryzuje się wyśmienitym smakiem i niską zawartością tłuszczu, dostarczając przy tym porcji węglowodanów, które mogą być natychmiast wykorzystane przez mięśnie. Wspomaga proces anabolizmu mięśniowego oraz chroni je przed katabolizmem.

Brak na magazynie
5 1
5

Najsmaczniejszy baton na rynku! zdecydowanie nr1 !
Since 2005
Powiadom mnie o dostępności
Oh Yeah! Bar Oh Yeah! Bar 85g
Iss Research
10,90 zł

Oh Yeah! Bar 85g

5 na podstawie 1 opinii

- Paczka u Ciebie nawet pojutrze

- Wysyłka zagraniczna już od 20,61 zł Każde wydane 300,00 zł obniża koszty wysyłki o 10,00 zł

BIURO OBSŁUGI KLIENTA

BOK@MUSCLE-ZONE.PL

+48 510 054 586 (pon.-pt 900-1700)


Masz pytania dotyczące produktu

Konsultacje@muscle-zone.pl

+48 517 278 733 (pon.-pt 900-1700)

10,90 zł
Powiadom mnie o dostępności

- Paczka u Ciebie nawet pojutrze

- Wysyłka zagraniczna już od 20,61 zł Każde wydane 300,00 zł obniża koszty wysyłki o 10,00 zł

BIURO OBSŁUGI KLIENTA

BOK@MUSCLE-ZONE.PL

+48 510 054 586 (pon.-pt 900-1700)


Masz pytania dotyczące produktu

Konsultacje@muscle-zone.pl

+48 517 278 733 (pon.-pt 900-1700)

Opis produktu
  • Wyśmienity baton proteinowy z wysoką zawartością białka
  • Pomaga uzupełnić dzienne zapotrzebowanie na proteiny
  • Doskonała alternatywa dla sklepowych batonów
  • Dostarcza szybko uwalnianych węglowodanów
  • Idealny do spożycia zaraz po treningu
  • Zawiera białka pochodzące z mleka
  • Niska zawartość tłuszczu
  • Bez dodatku aspartamu
  • Pyszny smak

ISS Research Oh Yeah! to pyszna przekąska dostarczająca aminokwasów z wysokiej jakości białek mlecznych. Zawiera aż 28g białka w porcji i stanowi ciekawą alternatywę dla sklepowych batonów, w których próżno szukać aminokwasów. Idealnie sprawdzi się w przerwach między posiłkami i podczas ochoty na słodką przekąskę.

Odżywczy baton proteinowy, dostarcza wysokiej jakości aminokwasów pochodzących z białek mlecznych. Dzięki temu pozwala uzupełnić dzienne zapotrzebowanie na proteiny i wspomaga proces budowy masy mięśniowej. Aminokwasy są niezbędnym składnikiem do wzrostu muskulatury i stanowią znaczną część ich masy. Odpowiednia dzienna podaż protein pozwala na zajście procesów anabolicznych oraz regenerację włókien mięśniowych po wysiłku fizycznym.

Dostarczenie protein przy długotrwałych przerwach między posiłkami może zahamować aktywność enzymów proteolitycznych w tkance mięśniowej, które pozyskują z nich energię podczas postu. Proces ten nazywany jest katabolizmem, a tkanka mięśniowa jest mocno narażona na jego aktywność podczas długotrwałego wysiłku fizycznego i braku odpowiedniej podaży protein oraz energii pochodzącej z węglowodanów lub tłuszczy.

Przekąska jest także źródłem węglowodanów prostych, które mogą być szybko wykorzystane na potrzeby energetyczne lub uzupełnienie glikogenu mięśniowego. Przyjmowanie batona przed lub w trakcie długotrwałego wysiłku pomaga zwiększyć produkcję energii w organizmie i przyczynić się do poprawy osiągów sportowych. Natomiast spożycie produktu po treningu może korzystnie wpłynąć na poziom glikogenu mięśniowego.

Produkt charakteryzuje się także niską zawartością tłuszczy, w tym tłuszczy nasyconych, które w sklepowych batonach występują w znacznie większych ilościach. Opóźniają one wchłanianie się białek i węglowodanów oraz mogą przyczyniać się do powstania dyskomfortu trawiennego.

Podsumowując, ISS Research Oh Yeah! to baton proteinowy powstały z wysokiej jakości białek mlecznych. Charakteryzuje się wyśmienitym smakiem i niską zawartością tłuszczu, dostarczając przy tym porcji węglowodanów, które mogą być natychmiast wykorzystane przez mięśnie. Wspomaga proces anabolizmu mięśniowego oraz chroni je przed katabolizmem.

Sposób użycia
Producent
Recenzje (1)

Skład

Skład

Wielkość opakowania: 85 g
w 1 batoniezawartość%ZDS
Wartość energetyczna370 kcal*
Białko28 g*
Węglowodany całkowite33 g*
Cukry9 g*
Alkohol cukrowy13 g*
Błonnik5 g*
Tłuszcz całkowity13 g*
Kwasy tłuszczowe nasycone5 g*
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone2 g*
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone3 g*
Tłuszcze trans0 g*
Cholesterol5 mg1%
Sód130 mg5%
Potas50 mg1%
 
Uwaga
Podane wartości odżywcze mogą się różnić w zależności od wybranej wersji smakowej produktu

Pozostałe składniki

Mieszanka Białek [(Izolat Białek Serwatki, Izolat Białek Sojowych, Izolat Białek Mleka, Koncentrat Białek Mleka, Kazeinian Wapnia), Hydrolizowana Żelatyna], Polewa Czekoladowa (Maltitol, Masło Kakaowe, Kazeinian Sodu, Tłuszcz Mleczny, Lecytyna Sojowa (jako emulgator), Sukraloza, Wanilina (Jako Sztuczny Aromat), Wanilia, Sól), Migdały, Orzeszki Sojowe, Czekolada Karmel [Syrop Kukurydziany, Cukier, Krem, Woda, Kakao (poddane procesowi alkalizacji), Fruktoza, Olej Palmowy, Lecytyna Sojowa, Sól, Dwufosforan Sodu, Naturalny Aromat oraz Karagenian], Gliceryna, Proszek Kakaowy, Frakcjonowany Olej z Ziaren Palmowych, Lecytyna Sojowa, Sól, Sukraloza, Sorbinian Potasu (jako konserwant).

Ostatnia ocena

szorti

Najsmaczniejszy baton na rynku! zdecydowanie nr1 !

Podobne produkty
Najlepiej połączyć z
Activlab
69,00 zł

Zestaw aminokwasów, witamina C oraz B-kompleks w postaci proszku do sporządzenia napoju o smaku owocowym.

Kupuję
Olimp
19,99 zł
(1)

Preparat węglowodanowy dla sportowców. Zapewnia większą siłę oraz szybszy przebieg procesów regeneracyjnych.

Kupuję
Olimp
25,00 zł

Koncentrat do przygotowania smacznego napoju izotonicznego. Zwiększa siłę oraz wspomaga regenerację.

Kupuję
Bsn
75,00 zł
(1)

Suplement zawierający aminokwasy BCAA i wyselekcjonowane EAA. Ułatwia regenerację po treningach.

Kupuję
Performax Labs
139,00 zł

Suplement do spożycia w trakcie treningu, sprzyjający utrzymaniu anabolicznego środowiska i regeneracji

Kupuję
Olimp
4,90 zł

Suplement w postaci żelu energetycznego. Źródło szybkoprzyswajalnej energii i mikroelementów.

Kupuję

Wartość energetyczna

Informacja

Wartość energetyczna jest określana po podstawie składu chemicznego danego produktu żywnościowego, przy pomocy tzw. fizjologicznych równoważników energetycznych., określających wartość energii metabolicznej zawartej w 1 g składnika. Najczęściej stosowany jest równoważnik Atwatera wynoszący: dla białka 4 kcal/g, dla węglowodanów 4kcal/g i dla tłuszczu 9kcal/g.

Białko

Informacja

Białko (proteiny, polipeptydy) jest polimerem, którego podstawowymi jednostkami (monomerami) są aminokwasy. Białko zbudowane jest z atomów węgla, tlenu, azotu, wodoru oraz siarki, i jest elementarnym składnikiem odżywczym niezbędnym do prawidłowego funkcjonowania organizmu, budulcem i składnikiem tkanek, wchodzą w skład hormonów i enzymów oraz innych substancji bioaktywnych. Białko warunkuje prawidłowy metabolizm oraz przebieg procesów energetycznych, a także wszystkich innych procesów życiowych. Źródłem naturalnego pozyskania białka są pokarmy pochodzenia zwierzęcego (m.in. mięso, ryby, jaja, nabiał) i roślinnego )rośliny strączkowe, soja). Niedobór protein prowadzi do niedożywienia białkowego i znacznego osłabienia organizmu. Może prowadzić do anemii, zmniejszenia odporności immunologicznej, zwiotczenia mięśni, zaburzeń układu trawiennego. Również przedawkowanie białka jest niewskazane, gdyż może doprowadzić do zakwaszenia organizmu i zaburzać pracę układu pokarmowego oraz wzrost stężenia homocysteiny we krwi. Jest składnikiem wielu suplementów i odżywek koniecznych do właściwego funkcjonowania organizmu, zarówno wykazującego się małą aktywnością fizyczną, jak i trenujących konkurencje siłowe i wytrzymałościowe.

Dawkowanie: sportowcy w dyscyplinach siłowych ok. 1,7 – 2,5 g/1 kg masy ciała; sportowcy dyscyplin wytrzymałościowych i wytrzymałościowo-siłowych ok. 1,3 – 2g/1 kg masy ciała, osoby o niskiej aktywności ok. 0,8 – 1,1 g/1kg masy ciała/24h. W szacowaniu ilości spożywanego białka należy uwzględnić spożycie innych składników odżywczych (węglowodanów i tłuszczy)

Węglowodany

Informacja

Węglowodany są podstawowym składnikiem odżywczym. Dzieli się je na: cukry proste (monosacharydy), dwucukry (disacharydy) i wielocukry (polisacharydy). Pod względem przyswajalności przez organizm ludzki dzieli się węglowodany na: przyswajalne tj. takie, które ulegają strawieniu w przewodzie pokarmowym przenosząc energię do tkanek i komórek (m.in. skrobia, fruktoza) i nieprzyswajalne, odporne na działanie enzymów trawiennych (np. błonnik). Wpływają na poziom glukozy we krwi (indeks glikemiczny) i gospodarkę insulinową (indeks insulinowy). Największe zapotrzebowanie na węglowodany następuje przed aktywnością fizyczną lub w jej trakcie, gdyż potęgują zdolności wysiłkowe, spożywane po wysiłku zapewniają regenerację organizmu. W diecie sportowej duże znaczenie ma tempo wchłaniania węglowodanów i reakcja na nie organizmu. Dostępne w postaci monopreparatów oraz wchodzą w skład preparatów energetycznych, odżywek, stacków kreatynowych, boosterów azotowych.

Dawkowanie: wg statystyk Instytutu Żywności i Żywienia, węglowodany powinny zawierać 50 % wartości energetycznej dobowego spożycia. W niektórych dietach stosuje się szczątkowo spożycie węglowodanów nie przekraczające 30g/24h.

Cukry

Informacja

Cukry są głównym łatwo przyswajalnym paliwem w organizmie. Dzielimy je na monosacharydy (cukry proste) – glukoza (cukier gronowy), fruktoza (cukier owocowy) ; dwucukry (di-sacharydy) – laktoza, maltoza, sacharoza; cukry złożone – skrobia. Większość z nich w procesie spalania przechodzi w glukozę. Cukry charakteryzują się słodkością i podwyższają indeks glikemiczny (wyjątkiem jest fruktoza). Najzdrowszym źródłem pozyskiwania cukrów prostych jest dieta zawierająca tzw. Produkty pierwszego przemiału oraz świeże owoce i warzywa w postaci nieprzetworzonej.

Przy obciążeniach siłowych spożywane w trakcie treningu opóźniają objawy zmęczenia, wpływając na odpowiednie nawodnienie organizmu i zachowanie części glikogenu. Po skończonym treningu przyspieszają regenerację organizmu i uzupełniają wydatki energetyczne. Nadmiar cukrów prostych powoduje nagromadzenie nadmiaru tłuszczu i wzrost tkanki tłuszczowej.  Zaleca się odpowiedzialne korzystanie z cukrów prostych u diabetyków, zarówno w przypadku hiperglikemii (poziomu cukru przewyższającego dopuszczalne normy), jak i hipoglikemii (poziomu cukru spadającego poniżej dolnej granicy normy). Nadmiar spożywania cukrów prostych może powodować próchnicę zębów.

Cukry proste wchodzą w skład wielu suplementów diety, najczęściej stosowane w preparatach węglowodanowo-białkowych i węglowodanowych.  

Dawkowanie: Uprawiającym wyczynowo sport zaleca się spożywanie cukrów prostych jedynie podczas wysiłku i bezpośrednio po zakończeniu treningu.

Błonnik

Informacja

Błonnik pokarmowy jest mieszaniną substancji niestrawionych i nie wchłoniętych przez organizm ludzki. Ze względu na właściwości dzieli się na: błonnik nierozpuszczalny (m.in. celuloza [polisacharyd] znajdujący się w owocach i warzywach), błonnik częściowo rozpuszczalny (m.in. hemicelulozy występujące z ziarnie zbóż i błonnik rozpuszczalny (m.in. pektyny, gumy, śluzy [polisacharydy]). Błonnik wpływa na układ pokarmowy i trawienny regulując jego działanie. Dzięki wypełnieniu żołądka (poczucia sytości) obniża łaknienie, obniża poziom trójglicerydów i cholesterolu a w konsekwencji może wspomagać proces odchudzania i utrzymanie szczupłej sylwetki. Wpływa również na poziom glukozy we krwi oraz oczyszczanie organizmu z toksyn. Dostępny w postaci preparatów sproszkowanych (kapsułek i proszków), zawierających w większości frakcje rozpuszczalne (pektyny, gumy i śluzy) odchudzających i zamienników posiłków.

Dawkowanie: 10–20 gramów na dobę, przed lub w czasie posiłków, obficie popijając wodą.

Całkowita zawartość tłuszczu

Informacja

Tłuszcze całkowite – suma tłuszczów wprowadzony do organizmu w pożywieniu i w suplementach diety, zawierająca zarówno kwasy tłuszczowe nasycone jak i nienasycone, w tym niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe. Ogół tłuszczy dzięki produkcji energii pozwala na większy wydatek energetyczny podczas wysiłku, powoduje regenerację powysiłkową,. Jest częściowo magazynowany w organizmie. Przyjmuje się, że wartość energetyczna tłuszczu wynosi 9 kcal w 1g. Oprócz produkcji energii kwasy tłuszczowe stanowią element budulcowy błon komórkowych i istoty białej mózgu. NNKT są prekursorami hormonów tkankowych i aktywnych biologicznie związków. Szczególnie ważne jest utrzymywanie właściwej proporcji pomiędzy kwasami z grupy Omega 3 i Omega 6.

Kwasy tłuszczowe nasycone

Informacja

Nasycone kwasy tłuszczowe to grupa kwasów tłuszczowych posiadających różnej długości łańcuch węglowy, w którym za wyjątkiem grupy karboksylowej, każdy z atomów węgla jest połączony pojedynczym wiązaniem. Nasycone kwasy tłuszczowe określane są potocznie złym tłuszczem, mogącym wpływać niekorzystnie na poziom cholesterolu, szczególnie poprzez działanie kwasów: laurynowego, mirystynowego i palmitynowego, w związku z czym ich spożycie powinno być ograniczane. Badania naukowe przeprowadzone w tej materii nie potwierdzają w całości panujących przekonań.

Tłuszcze trans

Informacja

Tłuszcze trans (trans fat ) są efektem procesu utwardzania płynnej frakcji tłuszczów roślinnych, poprzez wprowadzenie wiązań wodorowych nienasyconych kwasów tłuszczowych, tworząc izomery trans, powodujące zmianę właściwości odżywczych kwasów tłuszczowych, pozostając wyłącznie źródłem energii. Znajdują zastosowanie w margarynach twardych oraz wyrobach spożywczych (produktach cukierniczych wypiekanych). Zalecane jest całkowite wyeliminowanie (lub co najmniej ograniczenie) spożywania tłuszczy trans, ze względu na ich niekorzystny wpływ na organizm ludzki (m.in. podnoszą poziom cholesterolu całkowitego zakłócają proporcje pomiędzy jego frakcjami LDL i HDL, osłabiają odporność immunologiczną organizmu oraz wpływają negatywnie na gospodarkę insulinową, utrudniając transport pożywienia do komórek mięśniowych, odnotowani również ich wpływ na rozwój nowotworów. Bardzo rzadko stosowane w odżywkach sportowych o charakterze termogenicznym (np. batonach energetycznych).

Cholesterol

Informacja

Cholesterol jest pochodną cyklopentenoperhydrofenantrenu, wytwarzaną wewnątrz organizmu lub dostarczaną z pożywieniem pochodzenia zwierzęcego (m.in. mięso, owoce morza, podroby, tłuszcze, wędliny i żółtko jaja). Poszczególne frakcje cholesterolu mają różny wpływ na organizm ludzki. Jest wykorzystywany do produkcji związków o wysokiej aktywności biologicznej (kwasów żółciowych, hormonów steroidowych, witaminy D3), jest budulcem błony komórkowej. Pojęcia „zły cholesterol” (LDL – zawierający lipoproteiny o niskiej wartości) i „dobry cholesterol” (HDL – lipoproteidy o wysokiej gęstości) są terminami umownymi. Cholesterol jest tylko jeden. Jego frakcje przenoszone są przez białka, które przenoszą go na ścianki naczynia krwionośnego (LDL), lub do wątroby (HDL). Poziom poszczególnych frakcji cholesterolu określa tzw. profil lipidowy, który, prawidłowo regulowany przez pożywienie, nie powinien powodować zaburzeń w relacji LDL - HDL..

Sód

Informacja

Sód jest ważnym składnikiem płynów wewnątrzkomórkowych i jest regulatorem gospodarki kwasowo-zasadowej. Wraz z potasem wpływa na prawidłowość wzrostu oraz zapewnia prawidłowe funkcjonowanie mięśni i nerwów. Źródłem pozyskiwania jest sól kuchenna (NaCl) oraz morszczyn pęcherzykowaty, mięczaki, bekon, wołowina, a z produktów roślinnych buraki i marchew. Osoby, utrzymujące dietę bezsolną powinny unikać m.in. ostrych sosów i wędzonych mięs i wędlin.

Niedobór sodu występuje bardzo rzadko, przy obfitym poceniu się po długim wysiłku (np. u maratończyków).

Nadmiar sodu powoduje wzrost ciśnienia tętniczego (szczególnie w przypadku osób w podeszłym wieku), obrzęki oraz  zwiększa pragnienie. Przekroczenie dawki dobowej wynoszącej 14g na dobę może powodować zatrucia.

Potas

Informacja

Potas wraz z sodem reguluje zasoby wodne organizmu, zapewniając prawidłowy rytm serca. Utrzymywanie właściwego poziomu potasu powoduje prawidłowe utlenienie mózgu, obniża ciśnienie krwi, zwiększa przepuszczalność błon komórkowych (jako antagonista wapnia). Jest pierwiastkiem zasadotwórczym. Znajduje szerokie zastosowanie w diecie sportowej przed- i potreningowej w postaci suplementów, odżywek, preparatów witamino-mineralnych i mineralnych, koncentratów i gotowych napojów izotonicznych i hipertonicznych. Naturalnymi źródłami pozyskiwania potasu są: produkty roślinne (banany, owoce cytrusowe, melony, liście mięty, zielone warzywa, ziemniaki)  i zwierzęce (ryby morskie, mięso). Potas występuje w postaci związków organicznych: cytryniadach, fumeranach i glukonianach oraz nieorganicznych (chlorki, siarczany, tlenki i węglany).

Niedobory potasu (hipokalemia): nadmierne zmęczenie, bóle głowy i nadpobudliwość, kłopoty ze snem, kurcze mięśni, zaparciami. Poziom potasu może spaść gwałtownie w przypadku obniżenia poziomu cukru we krwi, długotrwałego głodu, ostrych biegunek. Mogą występować przy zbyt wielkim spożywaniu silnej kawy, nadużywaniu alkoholu i zjadaniu zbyt wielkiej ilości słodyczy.

Nadmiar potasu (hiperkalemia): jest często przyczyna depresji, hipotonią, mrowieniem kończyn.

Ostatnio na blogu

Jaki magnez wybrać? – Najlepsze formy magnezu!

Jaki magnez wybrać? – Najlepsze formy magnezu!

Magnez jest ostatnio suplementem niezwykle forsowanym w marketingu. Co rusz powstają kolejne reklamy, zapewniające o coraz większej bioretencji,...

czytaj więcej
Controlled Labs wprowadza kilka zmian do swojego flagowego suplementu – Orange Triad

Controlled Labs wprowadza kilka zmian do swojego flagowego suplementu – Orange Triad

Orange Triad to jeden z najbardziej rozpoznawalnych suplementów Controlled Labs, który jest niezawodnym i wszechstronnym produktem witaminowo-mineralnym. W...

czytaj więcej
Nadmierna masa ciała i niektóre tłuszcze przyczyniają się do rozwoju depresji!

Nadmierna masa ciała i niektóre tłuszcze przyczyniają się do rozwoju depresji!

Tytuł wydawać się może oczywisty. Związek depresji z otyłością był dotychczas wielokrotnie dokumentowany. Pokuszono się nawet o stwierdzenia jakoby sama...

czytaj więcej
Olimp szykuje dla nas więcej oryginalnych suplementów z serii Dragon Ball Z!

Olimp szykuje dla nas więcej oryginalnych suplementów z serii Dragon Ball Z!

Podczas tegorocznych targów FIBO w Niemczech, europejska firma suplementacyjna Olimp, chwaliła się nowymi produktami z serii Dragon Ball Z! Od tego weekendu...

czytaj więcej
cos nt synedrexa/klata

cos nt synedrexa/klata

mialem mala przerwa (prawdobnie mam kamienie nerkowe ktore bedzie trzeba usunac…) cwiczenia bywa klopotliwe jezeli ciagle musisz isc do toalety, no ale...

czytaj więcej
SNS umieszcza glicerynę GlycerPump w kapsułkach (dawka 1 gram na porcję)

SNS umieszcza glicerynę GlycerPump w kapsułkach (dawka 1 gram na porcję)

Firma Serious Nutrition Solutions, lepiej znana jako SNS, wypuściła na rynek nowy suplementu z markowym, opatentowanym składnikiem pompującym –...

czytaj więcej

Zapisz się na newslettera Sklepu MZ
Odbieraj kupony rabatowe, aktualności ze Sklepu MZ, specjalne oferty i wiele więcej!

Biuro obsługi klienta

Pomoc i konsultacje

Black Supps Ltd (11986057)
235-239 High Road London N22 8HF
sklep@mz-store.pl +48 501 537 027